Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898921

Dr. Józsa Csaba

1813 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Tetőtér beépíthető igen
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla

Energetikai besorolás: G

A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Álmodozott már egy csendes vidéki életmódról, amely ötvözi a természet szépségét a modern kényelemmel? Akkor ez az ingatlan Önre vár!


Tormaföldén, Zala vármegyében kínáljuk eladásra ezt az 1980-as években épült, téglaépítésű, cseréppel fedett, 110 négyzetméteres, összkomfortos családi házat.


Az ingatlan főbb jellemzői:



  • Tágas terek: A házban három nagyméretű szoba, egy nappali, konyha, étkező, spejz, fürdőszoba zuhanykabinnal és fürdőkáddal, külön WC, valamint egy fedett, zárt terasz található. A szobák tölgyfa parkettával, míg a többi helyiség kerámia burkolattal van ellátva. A hagyományos nyílászárók fából készültek, az ablakok dupla szárnyúak.

  • Beépíthető tetőtér: Az otthon belmagassága 2,7 méter. A tetőszerkezet kialakítása lehetőséget nyújt a tetőtér beépítésére, ami tovább növeli a lakótér nagyságát.

  • Száraz pince: A ház alatt egy 40 négyzetméteres száraz pince helyezkedik el, amely számos tárolási lehetőséget kínál.

  • Központi fűtés és kandalló: A ház melegét és a meleg vizet egy Vaillant falikazán biztosítja, de a nappaliban található fatüzelésű kandalló is gondoskodik a meghitt téli estékről.

  • Tágas telek és melléképületek: Az összközműves sík terület 1813 négyzetméter, 18 méter széles telekkel, amelyen egy nyári konyhaként funkcionáló épület, nagy spejz, szerszámos tároló, pajta, fáskamra, ólak és kukorica góré is található.

  • Felújítás, korszerüsítés: A házban a fütési rendszer korszerüsítése 2010 körül megtörtént. Az ingatlan egyéb tekintetben eredeti állapotú.



  • Elhelyezkedés és tájolás: Az ingatlan keleti-nyugati tájolású, így egész nap természetes fényben fürdik. A napfelkelte és napnyugta varázslatos fényei különleges hangulatot teremtenek, és minden évszakban más-más arcát mutatja.


Környék és szabadidős lehetőségek:



  • Mesés természeti környezet: Tormafölde elhelyezkedése egyszerűen lélegzetelállító. A községet hatalmas erdőségek ölelik körbe, ahol a friss, oxigénben gazdag levegő igazi felüdülést nyújt a léleknek. Ideális hely a kikapcsolódásra és a feltöltődésre – tökéletes lehetőség gombászásra, kirándulásra, vagy akár hosszú sétákra az erdei ösvényeken.

  • Kirándulások és túrázási lehetőségek: Számos túraútvonal várja a természet szerelmeseit; akár Lovásziba, akár Szécsiszigetre látogat el, mindenhol különleges élmények várnak. Lovásziból kerékpárút vezet tovább, így kerékpártúrákhoz is ideális. A szlovén határ mindössze 11 kilométerre található, így akár külföldi kiruccanások is könnyen elérhetők.

  • Közeli termálfürdők és wellness: Tormaföldétől mindössze 12 kilométerre található a híres Lenti Gyógyfürdő, ahol pihenhet, relaxálhat és feltöltődhet a gyógyító termálvízben. A környék kiváló lehetőségeket kínál a wellness szerelmeseinek is, így mindig találhat egy helyet, ahol kikapcsolódhat és feltöltődhet.

  • Kitűnő közlekedés és elérhetőség: Az M70-es autópálya közelsége biztosítja, hogy pillanatok alatt bárhova eljuthatunk a régióban, akár nagyobb városokba, akár a szlovén határ felé. A tömegközlekedés 200 méterre elérhető, a község jól megközelíthető és rendezett.

  • Infrastruktúra és kényelmi szolgáltatások: A településen jó minőségű utak és járdák biztosítják a kényelmes közlekedést, a helyi élelmiszerbolt pedig minden alapvető szükségletet kielégít. Internet és kábeltelevízió szolgáltatás is rendelkezésre áll, így a modern élet minden kényelmét élvezheti.


Ez a tormaföldei ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy életérzés, ahol a természet közelsége, a nyugalom és a modern kényelem tökéletes harmóniában találkozik. Ideális választás mindazok számára, akik egy valódi vidéki paradicsomra vágynak, de nem akarnak lemondani a 21. század kényelmeiről sem.


Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget – az ingatlan most elérhető áron, mindössze 22 500 000 forintért várja új tulajdonosát!


További információért kérem keressen bizalommal!


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lakás Guru

Dr. Józsa Csaba
+36 30 385