Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911342

Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda

720 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2005
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Jól hangzik a következő ajánlat??
Egy ház áráért hármat kap!!!!
Tökön eladó három családi ház egy telken!

Összeköltözők, befektetők! Figyelem!

Pest megyében Tökön, rendezett frekventált környéken közel a busz megállóhoz, de mégis csendes utcában 720 m2-es összközműves SAROK telken(két utcáról is megközelíthető,két kocsi beállóval) eladó, HÁROM GENERÁCIÓ számára is alkalmas, vagy ha befektetésnek venné, albérletnek kiadható HÁROM CSALÁDI HÁZ!

Mivel a telek sarok telek az ingatlanokat teljesen külön lehet választani.
A telken három ház található:
Egy 114 m2: 3 szoba, fürdő, nappali- konyha-étkező, terasz.
1972-ben épült kisméretű téglából, 40? falazatára 5 cm dryvit szigetelés került, fafödémes, a tető héjazata cserép fedéses, jó állapotú kétszárnyú fa nyílászárói vannak, fűtéséről és melegvíz ellátásáról kombi cirkó gondoskodik. Részben alápincézett, a pincében a vegyes tüzelésű kazánnak a helye megvan és a rendszer is ki van építve kémény is van. 2012-ben a ház részleges felújításon esett át, mely magában foglalja a víz és fűtéshálózat-, a burkolatok-, szaniterek és a konyhabútor cseréjét valamint 2022-ben a ház komplett tetőcserén esett át.
A második ház egy 126 m2-es kétszintes családi ház. Földszint: előszoba, nappali- konyha-étkező, kamra, közlekedő, fürdőszoba, mosókonyha, szoba, terasz
Emelet: közlekedő, fürdőszoba, 2 szoba.
2005-ben épült 38? porotherm téglából, külső falazatára 5 cm dryvit szigetelés került, betonfödémes, a tető héjazata cserép fedéses, nyílászárói thermo üveges fa nyílászárók, fűtéséről és melegvíz ellátásáról kombi cirkó gondoskodik, valamint a vízteres kandallónak a rendszer és a kiállás ki van építve.
A harmadik ház egy 40 m2-es kis házikó, ami egy konyha-étkezőből, egy fürdőszobából, és egy szobából áll. 2005-ben épült 30? porotherm téglából, külső falazatára 5 cm dryvit szigetelés került, fafödémes, a tető héjazata cserép fedéses, nyílászárói több rétegű thermo üveges műanyag nyílászárók, fűtéséről gázkonvektor-, melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN a CSOK és Babaváró gyors intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, szívesen állok rendelkezésére, a hét minden napján!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda

Cséffalvay-Hunkár Zsuzsanna
+36 20 339