Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899351

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

700 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Tiszaújváros egyik csendes, családbarát környékén egy 2024-es átadású, modern stílusú, új építésű családi ház! A bruttó 153,09 m?-es, kiváló elrendezésű ingatlan egy 700 m?-es sík telken található, ideális választás családok számára. A házban 3 kényelmes hálószoba, tágas nappali, külön étkező-konyha, háztartási helyiség, 2 fürdőszoba és egy különálló WC található, melyek mind a modern életvitel igényeit kielégítik.
A ház szerkezete kiváló minőségű Viablokk téglából készült, 10 cm vastag EPS hőszigeteléssel, a tetőszerkezet pedig Leier Toscana cserepekkel fedett. A fűtést egy energiatakarékos, 8 kW-os levegő-víz hőszivattyú biztosítja, padlófűtéssel, amely biztosítja az alacsony fenntartási költségeket és a kellemes hőérzetet. A nappaliban és a szobákban meleg burkolatok, míg a konyhában, fürdőkben és egyéb helyiségekben igényes hidegburkolatok kerülnek beépítésre, a Vevőnek lehetősége van még ezek kiválasztására
A házhoz tartozik egy garázs elektromos Hörmann kapuval, a telek teljes kerítéssel ellátott, modern Leier kerítéselemekkel az utcafronton. Az udvaron belül gyalogos járda és kocsibeálló készül. A közművek bevezetésre kerültek (víz, szennyvíz, villany).
Az ingatlan vételára tartalmazza az 5% ÁFÁ-t is. Tökéletes választás azoknak, akik új építésű, modern és energiatakarékos otthont keresnek, egy csendes, nyugodt, mégis jól megközelíthető városrészen.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Cselényi Norbert
+36 70 866