Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8921378

Ivenna Trade Kft.

1685 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1962
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Tiszaszentimrén, egy az 1900-as évek közepén épült, klasszikus vályogház. A telek mérete 1685m2, a lakóépület hasznos alapterülete 83,3m2. A ház az elmúlt években, teljes körű felújításon esett át, melynek keretében szigetelt beton alapot kapott, teljes tetőcsere, nyílászárók cseréje, burkolatok cseréje, beépített konyhabútor. A födémre 15 cm-es üveggyapot szigetelést helyeztek el, mely sokat segít a belső terekben az ideális hőmérséklet megteremtéséhez. Az otthon melegéről egy kombinált gázkazán gondoskodik, mely radiátorokon keresztül adja le a hőt. Ugyanez a gázkazán biztosítja a meleg vizet is. Minden ablakon található redőny is, valamint egy split klíma is rendelkezésre áll. A lakóépület folytatásaként egy hatalmas fedett teraszt találunk, amely mind pihenésre, mind szabadidős tevékenységekre is ki kiváló lehetőséget teremt. A terasz után egy garázs található, mely bőséges tárolóhelyet biztosít egy autó beállása esetén is. A porta körbe van kerítve, teljesen sík füves terület, néhány gyümölcsfa található rajta.
Összességében elmondható, hogy mind a ház, mind a kert kiváló állapotban van, így az új tulajdonosnak a beköltözés után nem kell költenie új otthonára. Jöjjön és nézze meg személyesen!
Az ingatlan bútorokkal és bútorok nélkül is eladó, ez megegyezés kérdése.
Tiszaszentimre egy kedves kis település, 2000 fő alatti lakosságszámmal. A településen minden alapvető közszolgáltatás megtalálható. A Település fő vonzereje a Tisza-tó közelsége és a kiváló közbiztonsága.
Az ingatlan tulajdoni lapja per és tehermentes.
A ház lakhatásra és nyaralónak is kiváló választás.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Ivenna Trade Kft.

Tóth Krisztián
+36 30 618