Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8908018

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

801 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1991
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

TISZAPALKONYA ,GÖRGEY ÚT - 127M2, 4 SZOBÁS, 3 SZINTES, TÉGLA CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Eladó CSALÁDI HÁZ Tiszapalkonya csendes, családi házas övezetében, amely kiváló lehetőséget nyújt OTTHONTEREMTÉSRE és BEFEKTETÉSRE is. Az ingatlan FELÚJÍTANDÓ állapotban van, ami remek lehetőséget ad arra, hogy saját elképzeléseid szerint alakítsd ki a belső tereket. A tégla szerkezetű, 127 m?-es, KÉTSZINTES ház négy tágas szobával rendelkezik, ideális nagyobb családok számára is.

A 801 m?-es telek biztosítja a nyugodt, zöld környezetet, miközben a település minden kényelme elérhető közelségben van. A ház alsó szintjén egy nappali, konyha, tároló, wc, fürdőszoba, közlekedő és két hálószoba található, míg az emeleten két szoba és további tárolóhelyiség került kialakításra. Az ingatlan közművekkel nem rendelkezik, viszont a statikai állapota megfelelő, így csupán a gépészeti és a belső felújítása szükséges.

Vásárlásra és felújításra 15 MILLIÓ FORINT FALUSI CSOK állami támogatás igényelhető, amely jelentős segítséget nyújthat az ingatlan modernizálásához. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy a saját ízlésedre formáld ezt a csodás házat!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Vályi Attila
+36 70 632