Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8921946

Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

836 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A TISZA-TAVI TISZANÁNÁN ELADÓ EGY FELÚJÍTANDÓ 67,06 M2 ALAPTERÜLETŰ, 2+1 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ, A TISZA-TÓTÓL 6 KM-RE!!! Az épület kb. 1950-es években épült, falazata nagyrészt vályog, részben tégla, födém saralt fagerendás, tetőn cserépfedés.
Az ingatlan üdülőnek, hétvégi háznak is megfelelő lehet, elsősorban a Tisza-tó szerelmeseinek, horgászoknak, vagy nyugalomra, pihenésre vágyóknak ajánljuk!!! Az udvara körbekerített, rajta ásott kút, kerti csap.
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes).
Tiszanánán a falusi CSOK is igénybe vehető, a ház arra akár alkalmassá tehető bővítéssel, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Helyiségek: 2 szoba, 1 félszoba, előszoba, konyha, zuhanyzós fürdő (WC-vel egyben), kamra, tornác, melléképület.
Fűtés: gázkonvektor.
Melegvíz: átfolyós gázos vízmelegítő.
Közművek: víz, villany, szennyvízcsatornára, gázcsonk telken belül; ásott kút.
Telekterület: 836 m2.
Közelben: központ 550 m-re, a Tisza-tó, strand, csónakkikötő 6 km-re.
Tiszanána rendezett, nyugodt kis település, rendelkezik a legfontosabb infrastruktúrával, van általános iskola, óvoda, posta, patika, állatorvosi rendelő, élelmiszer és egyéb üzletek, szolgáltatások, különböző vállalkozások, munkahelyek, vendégházak, strand, kikötő. A községhez tartozik az idegenforgalmi szempontból népszerű üdülőfalu, Dinnyéshát is (6 km, a kikötő és szabadstrand is itt). Szomszédos települések: Sarud (népszerű üdülőhely, 6 km), Kisköre (kisváros, 9 km), Abádszalók (kisváros, 23 km, a Tisza túloldalán). Poroszló 16 km-re, ahol szintén élénk az idegenforgalom, az ingatlantól az M3-as autópálya 22 km-re!!! A legközelebbi nagyobb infrastruktúrával rendelkező város Tiszafüred (26 km), ahol a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), továbbá: TESCO, LIDL, SPAR, Penny, szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, 3 benzinkút, okmányiroda stb.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 6,5 millió Ft
Referenciaszám: M289767

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kiss György
+36 30 299