Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8905435

Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda

520 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Geotermikus
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Geotermikus
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában!

Eladó új építésű ikerház Bács-Kiskun megyében, azon belül Tiszakécskén a központban. Az ingatlan 75,1 nm hasznos területtel rendelkezik, amerikai konyhás nappali, két szoba, wc és fürdőszoba alkotja, a telek területe 500 nm.

A jelenleg is épülő ikerházak B30-as téglából épülnek, melyet 15 cm nikecellel szigetelnek majd, a födém szigetelés 25 cm kőzetgyapot. A műszaki tartalom tekintetében vasbeton sávalap, 30 cm-es pórusbeton falazóelem és vasalt betonkoszorú kialakítású. A külső homlokzat fehér nemesvakolat borítást kap. A gomba és rágcsáló elleni védelemmel ellátott, ácsolt tetőszerkezetre betoncserép héjazat kerül színes ereszcsatornával.
A nyílászárók 3 rétegű üvegezést kapnak, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek lesznek. A 2 szoba jó minőségű laminált melegburkolattal van ellátva, a többi helyiség kerámia lappal lesz burkolva.
A fűtés hőszivattyú segítségével padlófűtés hőleadással történik. A melegvíz ellátás 200 literes HMV tartály biztosítja hőszivattyúval, de igény szerint 300 literes változat is beszerelhető.
Elektromos felszereltség: helyiségenként mennyezeti lámpa, 5-6 dugalj, kapcsoló, internet és TV kiállások. Az ingatlan átadása 2025 második fele.

Tiszakécske folyamatosan fejlődő kisváros. Rengeteg programmal kedveskednek az idelátogatóknak és az itt lakóknak egyaránt.
A település lakossága több mint 11.000 fő.

Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt.

Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda

Tóth Roland
+36 70 630