Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916590

Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

559 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1989
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜREDEN!!! ELADÓ EGY 1989-BEN ÉPÜLT KÉTSZINTES, DUPLAKOMFORTOS, ÖSSZKÖZMŰVES, JÓ ELOSZTÁSÚ, ÖSSZESEN 140,99 M2 HASZNOS ALAPTERÜLETŰ, 5 SZOBÁS KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, NYUGODT CSENDES KÖRNYÉKEN, A DEBRECENI ÚTHOZ KÖZEL, A TISZA-TÓTÓL 3,5 KM-RE!!! A lakóház alapja beton, falazata Uniform 30-as falazóblokk festett homlokzattal, új duplaüveges műanyagablakokkal, 2 db műanyag bejárati ajtóval (minden szobában a falon belülről 3 cm polisztirol hőszigetelés), födém vasbetongerendás, tetőtér fölött fafödém álmennyezettel (10 cm gyapotszigeteléssel, 8 cm hántol rizshéj, azon 10 cm paplanszigetelés), tetőn síkpalafedés, rajta bitumenes zsindely. Felújítások: nyílászárócsere tetőtérben 2019-ben, földszinten 2022-ben.
Az épület használható lakóházként, saját használatú üdülőként, kétegységes apartmanként (szálláshelyként, akár egész évben, mivel a ház fűtött, és Tiszafüreden a kerékpár-, horgászturizmus, vadászat, madarászat, illetve a folyamatos beruházások által a szezon már nem csak a nyárra korlátozódik)!!! Az ingatlan adottsága, fekvése, megközelítése jó, kényelmes otthona, ideális környezete lehet fiataloknak, de a nyugalomra, pihenésre vágyó idősebb korosztálynak is, a Tisza szerelmeseinek, horgászoknak is ajánljuk.
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes)!!!
A bútorzat és berendezés nagy része az ár részét képezi!!!
Az ingatlan esetleges banki finanszírozásának, vagy Babaváró kölcsön előkészítését, CSOK Plusz ügyintézést díjmentesen vállaljuk, arra alkalmas!!!
Helyiségek: földszint: 2 szoba, konyha-étkező-lépcső, gardrób, sarokkádas fürdő (WC-vel egyben), előtér, kamra, kazánház, szélfogó, 2 terasz; tetőtér: 3 szoba, zuhanyzós fürdő, WC (külön), közlekedő, loggia.
Közelben: 33-as főút 810 m, központ 1,1 km, Tisza-tói szabadvízi strand 3,5 km.
Fűtés: kombi gázkazán és vegyes tüzelésű kazán radiátorokkal (zárt rendszerű szakaszosítható központi fűtés), nappaliban kandalló is (10 éves) és hűtő-fűtő klíma!!!
Melegvíz: kombi gázkazán.
Telekméret: 559 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, internet (Telekom).
Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL, OIL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a + 36 os telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 50 millió Ft.
Referenciaszám: M289616

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kiss György
+36 30 299