Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8908971

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

780 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Terény legkedvezőbb árú ingatlanját, egy felújítandó hagyományos parasztházat kínáljuk eladásra. Stílusos épület, szép panorámával, csendes helyen. Városból kiköltözőknek, fiatal pároknak akár CSOK igénylésével, de hétvégi háznak, vendégháznak is ideális.

A ház 45m2 területű, és 780m2 telek tartozik hozzá. Villany van az ingatlanban, vezetékes víz a telken, a gáz utcába való bekötéséhez a tervek rendelkezésre állnak. A fűtés fatüzeléssel biztosítható. Ásott kút található a telken, mely akár mindennapi felhasználásra is alkalmas.
Az ingatlan az alábbi helyiségekből áll: konyha, szoba, kamra-melyből fürdőszoba kialakítható. Tartozik még az ingatlanhoz egy istálló, amivel átalakítást követően a lakótér tovább bővíthető.
A telken több gyümölcsfa található, a kert ideális helyszíne a pihenésnek, családi, baráti összejöveteleknek. A tájolás ideális a zöldségtermesztéshez és kerti sütögető is kialakítható.

A Balassagyarmattól 25km-re fekvő Terény, egy csendes, de élő falu, óvodával, iskolával, közkonyhával és orvosi rendelővel is rendelkezik. A település közösségét nagy összetartás jellemzi.

Jöjjön el, tekintse meg!
Kedvező ár: 9.5M

Térkép

A hirdető elérhetősége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Suba Mihály
+36 70 564