Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8910556

IC Partner Ingatlaniroda

7000 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • Építés éve 2017
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálok egy páratlan adottságokkal rendelkező családi birtokot, a Tényői dombok ölelésében. A toszkán vidékre emlékeztető hangulat,  garantáltan elvarázsol minden oda látogatót.

 

A 7000 m²-es területen egy impozáns, 260 m²-es, 6 szobás ház terül el, mely modern kényelmet és természetközeli életérzést kínál. Az emeleti szinten található finn és gőz szauna, a tölgyfából készült ajtók és valódi tölgy padlók mind-mind a minőséget és eleganciát képviselik, míg a földszinti fürdőszobában pezsgőfürdő biztosítja a tökéletes kikapcsolódást.

A csúcstechnológiás Honewell klímaberendezések minden szobában gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről.

 

A tölgyfából készült konyhabútorba, nemrégiben vadonatúj mosogatógép és hűtő került beépítésre.

 

A birtok kültéri része szintén lenyűgöző! Egy hangulatos akácos erdő, termő gyümölcsös, valamint parkosított kert teremt idilli hátteret a pihenéshez.

 400 m² térkövezett udvar.  A fedett teraszon épített kemence pizzasütővel, sparhelttel, kerti grillel tökéletes helyszínt biztosít a baráti összejövetelekhez.

 

A biztonságot 8 csatornás (felvételt készítő) kamerarendszer felügyeli, a kényelmes bejutást távirányítós kapu rendszer biztosítja. A csodás parkosított és folyamatosan gondozott kert vízigényéről kiépített automata öntözőrendszer gondoskodik, mely saját ivóvíz tisztaságú fúrt kútról üzemel. 

A két fedett parkolóhely napelemek felszerelésére is elő van készítve, így az ingatlan energiatudatos megoldásokat is kínál. A borospince, amelyet egy kovácsoltvas pergola övez, tökéletes helyszín a nyugodt borozgatásokhoz, és további fejlesztési lehetőségeket rejt magában.

Ez a birtok az utolsó ház egy eldugott, forgalommentes ösvény végén, így a teljes nyugalom garantált.

 

Ha álmodott már a toszkán hangulatról, itt megtalálhatja azt, közvetlenül a Tényői dombok között!

Térkép

A hirdető elérhetősége

IC Partner Ingatlaniroda

Molnár Mónika
+36 30 201