Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8917225

Duna House - Budafok – Újhegy

1032 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2023
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy lenyűgöző, napfényes ÚJ építésú ingatlan, nappali + 4 szobával. Ez a különleges ingatlan egy tágas nappalit és további négy szobát foglal magában, amely tökéletes választás nagy családok számára vagy azoknak, akik szeretik a tágas tereket. Az otthonunkból csodálatos panorámás kilátás nyílik, amely minden napot egyedi élménnyé varázsol.Az ingatlant a legmodernebb technológiával, egy hőszivattyús rendszerrel felszereltük, amely egész évben kényelmes és költséghatékony hőmérséklet-szabályozást biztosít. Emellett a kétbeállásos teremgarázs elegendő helyet kínál az autók biztonságos tárolására.Az ingatlan teljes kivitelezéssel is eladó, de ebben az állapotában is megvásárolható jelentős árelőnnyel. (egyedül a 2 fürdő és WC befejezése szükséges)
Telki varázslatos település, mely csodálatos zöld területekkel és kiváló infrastruktúrával büszkélkedhet. A csendes, de mégis könnyen megközelíthető környezet ideális választás azok számára, akik el szeretnének menekülni a város zajától, mégis közel szeretnének maradni a fővároshoz. Az itt található ingatlanunk tökéletes választás azoknak, akik a természet közelségét keresik, de nem akarnak lemondani a modern kényelemről. Fedezze fel Telkit, és találja meg álmai otthonát nálunk!

A közelben található természetvédelmi terület lehetőséget nyújt a szabadtéri tevékenységekre, túrázásra és a természet felfedezésére, így azoknak is ideális választás ez az ingatlan, akik szeretik a természet közelségét és a friss levegőt.

Az ingatlan kiváló fényviszonyokkal rendelkezik, így a nap minden szakában élvezhetjük a természetes fényt. A hatalmas kert tökéletes helyszínt biztosít a pihenésre és a szabadidős tevékenységekre, lehetőséget adva a friss levegő élvezetére is. A csendes utca és a jó környék garantálja a nyugodt és zavartalan otthoni életet.

175000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Budafok – Újhegy

Kalmár-Berki Éva
+36 20 348