Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8917224

Duna House - Budafok – Újhegy

1032 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2023
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk egy új építésű, tágas nappali plusz négy szobás családi otthont Telki csendes, tájvédelmi körzethez közeli részén, Pest megyében. Az ingatlan mérete, modern kialakítása, és a rendelkezésre álló hőszivattyús fűtési rendszer kiváló választássá teszi a környezettudatos vásárlók számára. Az ár igazán versenyképes, figyelembe véve az ingatlantípust és a kínált lehetőségeket.A vételár magában foglalja a még kialakitásra váró vizeblokkok igény szerinti befejezését, valamint egyedi kisebb módositásokat igény szerint.
Telki, ahol az ingatlan elhelyezkedik, egy igazán különleges helyszín Magyarországon. A Budapesttől csupán pár kilométerre található település ideális életminőséget kínál azoknak, akik a város közelségét és a természet nyugalmát egyaránt értékelik. A környék számos kirándulóhelyet, sportolási lehetőséget kínál, míg az infrastruktúra fejlettsége miatt a mindennapi szükségletek könnyedén kielégíthetők. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy modern, kényelmes otthonra vágynak, mely közel áll a természethez, de mégis elérhető távolságra van a fővárostól.

A biztonságot és a csendet kedvelő családok számára ideális választás ez a birtok. A település kínálta nyugalom és a tájvédelmi körzet közelsége remek lehetőséget biztosít a természetközeli életvitelhez, de mégis csak rövid autóútra található a város zajától.

Az ingatlanhoz tartozik egy két beállásos garázs, mely elektromos kapuval van felszerelve, továbbá egy nagyméretű kert, amely tökéletes helyszínt biztosít pihenésre, kikapcsolódásra vagy akár egy szabadidős tevékenység megvalósítására.

Az otthon fekvése kifejezetten napfényes, így a belső terek egész nap élvezhetik a természetes fényt. A panorámás nézet pedig mindennapjait egyedülálló látvánnyal teszi még kellemesebbé. A kertkapcsolatos teraszról vagy akár az étkezőből is gyönyörködhet a természet adta szépségekben.Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget.Szerződéskötéstől számított 2 hónapon belül beköltözhető kulcsrakész állapotban.

240000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Budafok – Újhegy

Kalmár-Berki Éva
+36 20 348