Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918731

-

700 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 2
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Terasz
  • Klíma igen
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Vevőjét keresi Tatabánya-Bánhidán, a Kossuth-kert egyik csendes zsákutcájában lévő kifogástalan állapotú családi ház. Nyugodt, zöld (hatalmas hársfák az utcafronti részen) környezet, jó szomszédok, rendezett utca jellemzi. Iskola, óvoda, üzletek sétálva kényelmesen megközelíthetőek.
Az ingatlan 700 nm-es, kerített, parkosított telken található. Öntözőrendszer, robotfűnyíró, díszfák, összeválogatott növényzet, sziklakert, tömörfa kerti bútorok, grillező, bográcsozó, kerti sütögető található rajta.
Az épület az elmúlt 10 évben folyamatos felújításon esett át: komplett tetőcsere (25 cm szigeteléssel), homlokzat szigetelése, színezése, díszburkolat, térkövezés, 25 nm-es terasz kiépítése. A ház 100 nm alapterületű, tetőtérbeépítéses. Tágas, világos helyiségek jellemzik. A földszinten nappali, hálószoba, fürdőszoba, külön wc, kézmosóval, közlekedő, konyha és közvetlen terasz-kapcsolatos étkező van kialakítva. A konyhabútor miele gépekkel beépített, teljesen felszerelt. A közlekedőből kényelmes, tömörfa lépcsőfeljárón keresztül közelíthető meg az emelet, ahol 2 külön nappalis hálószoba, egy gardróbszoba és a fürdőszoba található. Az automata kapuval rendelkező garázs az alagsorban kapott helyet, valamint további gardróbhelyiség, konditerem, szaunaterem (kialakítás alatt), tárolóhelyiség és kazánhelyiség. További 2 személyautó számára elegendő fedett beálló található a telken belül. A ház fűtése központi gázkazánról megoldott, de a központi radiátoros rendszerre egy fatüzeléses kazán is rá van kötve. Emellett hűtő-fűtő klímák biztosítják igény szerint a megfelelő hőmérsékletet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

INKÖZ Ingatlanközvetítő és Befektető Zrt.

+36-34/510