Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8921424

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

1424 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2005
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KÉT GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉRE IS KIVÁLÓ!
CSENDES, ZÖLD KÖRNYEZET!
KEDVES SZOMSZÉDOK!
HATALMAS KERT!
NAPLEMENTÉS PANORÁMA!
GARÁZS 5 AUTÓ SZÁMÁRA!
HANGULATOS BEÉPÍTETT VERANDA!
Eladó Tárnokon 2005-ben épült családi ház csendes, kertes övezetben, szép házak szomszédságában.
5 perces autóútra található a vasútállomástól, ahonnan 20 perc alatt a Kelenföld vasút állomáson vagyunk. Buszmegálló 8-10 perc sétára található. Az M7-es, az M6 autópálya felhajtó 5 perc, az M0-ás 10 perc távolságra van.
A ház hasznos területe 240 m2, két szinten, a garázsok mérete 99 nm, a pince: 6,5 nm, a telek 1424 nm-es.
A ház alsó szintje 130 nm beépített terasszal és garázzsal együtt, a tetőtér 103 nm, mely egy déli tájolású fedett terasszal bővül, ahonnan fantasztikus panoráma nyílik a környékre, este pedig gyönyörű naplementét élvezhetünk.
Elrendezése praktikus, jól élhető terekkel. A földszinten nappali, melyből egy barátságos, napfényes zárt üveg verandára jutunk. Télen-nyáron garantáltan kedvenc hely a család számára. Található még ezen a szinten egy hálószoba, fürdőszoba, egy kényelmes konyha gépesítve és kamra. Az emeleten két szoba, zuhanyzó és egy kis nappali-társalgó helyezkedik el.
A házhoz kapcsolódik egy 45m2-es fűtött garázs, mely a lakótérből is megközelíthető, elektromos garázskapuval ellátott. A telken található még 2 db 45 m2-es hatalmas garázs is, amely 4 autó parkolására alkalmas, vagy műhelynek, tárolónak használható. A két garázs között fedett 8 nm-es tüzelő tároló található.
Hatalmas kert tartozik az ingatlanhoz, ahol nagy fák, tuják, sok-sok gyümölcsfa (meggy, cseresznye, barack, alma, birsalma, dió, mandula) egyéb gyümölcsök, szőlő, eper, málna, egres, ribizli található.
A ház mellett található egy kiülő, ahol fel lehet állítani kerti jacuzzit, vagy medencét, vagy lehetőség van grillezni is.
Az ingatlan sóskúti kő falazattal, valamint tégla válaszfalakkal, és vasbetonfödémmel épült, a homlokzat hőszigeteléssel ellátott. A nyílászárók fa szerkezetűek, dupla thermo üveggel ellátottak, a tető fedése cserép.
Fűtése, korszerű hőszivattyús központi klímarendszerrel működik, a nappaliban fatüzelésű
kandallóval teremthetünk kellemes meleget. A rezsiköltség nagyon baráti.
Az ingatlan távfelügyeletes riasztóval és kamera rendszerrel ellátott.
TISZTA SZÍVVEL AJÁNLOM AZOKNAK, AKIK KERESIK A CSENDET, A NYUGALMAT, AKIK ÉLVEZIK A NAGY KERTET SOK NÖVÉNNYEL, HATALMAS FÁKKAL, SZÍVESEN FOGYASZTANÁK SZINTE EGÉSZ ÉVBEN A SAJÁT TERMÉSEIKET! EZEK MELLETT JÓL ÉLHETŐ OTTHONRA VÁGYNAK!
Zártkerti, nem kell kifüggesztett, egyéb épület megnevezésű, hitel nem minden banknál működik, CSOK+-ra nem alkalmas.
M290148

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495