Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8921782

Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda

1424 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2005
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KÉT GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉRE IS KIVÁLÓ!
CSENDES, ZÖLD KÖRNYEZET!
KEDVES SZOMSZÉDOK!
HATALMAS KERT!
NAPLEMENTÉS PANORÁMA!
GARÁZS 5 AUTÓ SZÁMÁRA!
HANGULATOS BEÉPÍTETT VERANDA!
Eladó Tárnokon 2005-ben épült családi ház csendes, kertes övezetben, szép házak szomszédságában.
5 perces autóútra található a vasútállomástól, ahonnan 20 perc alatt a Kelenföld vasút állomáson vagyunk. Buszmegálló 8-10 perc sétára található. Az M7-es, az M6 autópálya felhajtó 5 perc, az M0-ás 10 perc távolságra van.
A ház hasznos területe 240 m2, két szinten, a garázsok mérete 99 nm, a pince: 6,5 nm, a telek 1424 nm-es.
A ház alsó szintje 130 nm beépített terasszal és garázzsal együtt, a tetőtér 103 nm, mely egy déli tájolású fedett terasszal bővül, ahonnan fantasztikus panoráma nyílik a környékre, este pedig gyönyörű naplementét élvezhetünk.
Elrendezése praktikus, jól élhető terekkel. A földszinten nappali, melyből egy barátságos, napfényes zárt üveg verandára jutunk. Télen-nyáron garantáltan kedvenc hely a család számára. Található még ezen a szinten egy hálószoba, fürdőszoba, egy kényelmes konyha gépesítve és kamra. Az emeleten két szoba, zuhanyzó és egy kis nappali-társalgó helyezkedik el.
A házhoz kapcsolódik egy 45m2-es fűtött garázs, mely a lakótérből is megközelíthető, elektromos garázskapuval ellátott. A telken található még 2 db 45 m2-es hatalmas garázs is, amely 4 autó parkolására alkalmas, vagy műhelynek, tárolónak használható. A két garázs között fedett 8 nm-es tüzelő tároló található.
Hatalmas kert tartozik az ingatlanhoz, ahol nagy fák, tuják, sok-sok gyümölcsfa (meggy, cseresznye, barack, alma, birsalma, dió, mandula) egyéb gyümölcsök, szőlő, eper, málna, egres, ribizli található.
Kialakításra került a ház mellett egy kiülő, ahol fel lehet állítani kerti jacuzzit, vagy medencét, vagy lehetőség van grillezni is.
Az ingatlan sóskúti kő falazattal, valamint tégla válaszfalakkal, és vasbetonfödémmel épült, a homlokzat hőszigeteléssel ellátott. A nyílászárók fa szerkezetűek, dupla thermo üveggel ellátottak, a tető fedése cserép.
Fűtése, korszerű hőszivattyús központi klímarendszerrel működik, a nappaliban fatüzelésű
kandallóval teremthetünk kellemes meleget. A rezsiköltség nagyon baráti.
Az ingatlan távfelügyeletes riasztóval és kamera rendszerrel ellátott.
TISZTA SZÍVVEL AJÁNLOM AZOKNAK, AKIK KERESIK A CSENDET, A NYUGALMAT, AKIK ÉLVEZIK A NAGY KERTET SOK NÖVÉNNYEL, HATALMAS FÁKKAL, SZÍVESEN FOGYASZTANÁK SZINTE EGÉSZ ÉVBEN A SAJÁT TERMÉSEIKET! EZEK MELETT JÓL ÉLHETŐ OTTHONRA VÁGYNAK!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda

Birkás Dóra
+36 70 401