Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906559

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

1029 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1990
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Tardonán, a Bükk lábánál eladó egy 4 szobás, 2 fürdőszobás 148 nm-es, két szintes családi ház, az épületben garázzsal, 1029 nm telken.
A családi ház 1990-ben épült, szilikát falazattal. Az elmúlt években teljes felújításon esett át az épület, mely során tölgyfából készült új tetőszerkezetet kapott, cserép tetőfedéssel. A teljes villany- és vízhálózatot felújították, valamint 3 rétegű hőszigetelt műanyag ablakokkal és BOROVI FENYŐ beltéri ajtókkal, fürdőszobákkal, burkolatokkal, 15 cm-es külső nikecell szigeteléssel újult meg ez a családi fészek. A bejárati ajtó műanyagból készült. Fűtés vegyes tüzelésű kazánról lapradiátorokon keresztül.
Gáz csonk az udvaron. Nyári időszakban villanybojler szolgáltatja a meleg vizet. Az alsó szinten tusoló WC-vel, a felső szinten fürdőszoba külön WC-vel. A konyhaszekrény a beépített gépészettel a vételár részét képezi. A szobák különállóak, saját bejárattal rendelkeznek. A bejárati ajtóhoz vezető lépcső és az emeleti szobák erkélyeinek korlátja horganyzott, szinterezett kovácsoltvasból készült. Az udvaron található egy kb 120 nm-es lemez tetőfedésű tároló. A vételár részét képezi a szomszédban levő külön helyrajzi számmal rendelkező kb 60-70 nm-es parasztház és udvar. A két udvar együttes nagysága eléri az 1600 nm-t.
Kulturált a lakóközösség. Busz, bolt, iskola, óvoda, a közelben. Kedvezményes hitelkonstrukcióval, ingyenes hitel-, Falusi CSOK, CSOK+ és babaváró kölcsön ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket. M288414

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Czugh Péter
+36 70 393