Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8886277

-

2000 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Fűtés Gáz (cirkó)
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Tapsony Község szívében eladóvá vált egy költözhető családi ház!

A festői környezetben elhelyezkedő ingatlan közel 2000 m2-es telken helyezkedik el. Az 1990-es években épült ingatlanban az akkori kor követelményeinek megfelelően kialakítottak két közel 20 m2-es hálószobát, ezen kívül 15 m2-es előtér, külön fürdő, WC, 10 m2 alapterületű konyha, kamra és kazánház alkotja még a lakóteret.
A kb.100 m2-es földszinten lévő helyiségek közül a fürdő, WC és konyha felújítása megtörtént. A hálószobák padlózata alászigetelt burkolattal ellátott. Cirkó fűtés van és cserépkályha szolgáltatja még télen a meleget. A villanyvezeték réz. Az épület alatt egy kisebb pince helyezkedik el, mely zöldség, gyümölcs tárolására alkalmas.
Az ingatlan teljes közművel ellátott. A terület kerítéssel védett. A családi házat a tulajdonosok az elmúlt években minden apró részletre ügyelve újítgatták s tartották karban.
Az udvarban Több gyümölcsfa tarkítja a jó minőségű talajú kertet. Az ingatlant többgenerációs családnak, kisgyermekes családok számára ajánlom, de remek
megoldás lehet turisztikai célú hasznosításra is!
Tapsony a Marcali agglomerációban helyezkedik el. Fekvését mindenképpen a táj változatossága jellemzi. Elérhető távolságra vannak a környék jelentős turisztikai célpontjai:
a Balaton, valamint Hévíz és Keszthely távolsága a településtől 40 km.
Kérem hívjon, nézzük meg együtt!

Térkép

A hirdető elérhetősége

MMingatlan

+36 30 271