Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8923655

Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda

588 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1998
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Tapolcán központhoz közeli, kiváló infrastruktúrával rendelkező családi ház üzlethelyiséggel eladó.
Az ingatlan 588 m2 telken helyezkedik el, 300 m2 alapterületű két szintes ház terasszal, parkosított és térkövezett udvarral, plusz garázs és fedett kocsi beállóval rendelkezik.
1998-ban YTONG téglából épült, a tető könnyített zsindely fedésű, egyedi külső faszerkezetekkel. SOFA hőszigetelt nyílászárók vannak, riasztóval ellátott,
légkondicionált, dupla komfortos - padló és radiátoros fűtési rendszerrel, amit gázkazán szolgáltat. A kapu és a garázskapu is automatizált.
Alsó szint 160 m2, jelenleg üzleti célra használják, itt iroda, vizesblokk és kazán található az üzlettér mellett, ami igény szerint részben lakótérré is átalakítható.
Felső szint: Lakótér, melyben egy 46 m2 nappali, konyha, kamra, étkező, 3 hálószoba, két fürdőszoba+ WC és háztartási helyiség található.
Az új tulajdonos lehetősége szerint a teljesen elszeparálható alsó szint bérbe is adható, mely havi biztos bevételi forrás, így ez akár a hiteltörlesztést is fedezheti.
A parkolás az épület előtt ingyenes. További előnye, hogy az ingatlan különféle célokra átalakítható, így rugalmasan alkalmazkodhat az új tulajdonos igényeihez.
A városközpont 10 perc sétára van, a mindennapi bevásárlási lehetőségek is a közelben találhatók.
Tapolca a Balaton-felvidék egyik jelentős városa, a bazalt tanúhegyekkel körülölelve. Idegenforgalma nagy, kedvelt kirándulóhely. A környék számtalan látnivalót és programot nyújt az érdeklődőknek. A Balaton csupán 10 km-re található.
Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót, CSOK+ segítséget kínálunk és díjmentes ügyintézést biztosítunk. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, segítséget nyújtunk a kapcsolódó ügyek intézésében.
Szabó Marianna - OTPIP

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szabó Marianna
+36 30 256