Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907924

-

527 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Vegyes
ÉPÍTÉS
Központi fűtés
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Építés éve 1975
  • Fűtés Központi fűtés
  • Építőanyag Vegyes
  • Erkély, terasz Terasz 12m2
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az ingatlan jellemzése:


Az 527 m2 terület nagyságú porta igény esetén 1054 m2 területnagyságúra növelhető, mert a családi ház mellett fekvő építési telek szintén a tulajdonos érdekkörébe tartozik és megvásárolható. A két ingatlan jelenleg egy tagot alkot, mely négy oldalról kerített, rendezett, folyamatosan művelt udvar. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített vegyes falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel. Csapadékvíz elvezetése csatorna.


Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gázkazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; kiegészítő fűtése további egy kémény által biztosított. Meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépítve. A kert locsolását ásott és fúrt kút is szolgálja. Elektromos áram ellátása: 3x16A és 1x10A vezérelt.


A 80 m2 hasznos alapterületű főépületen túl, az udvarról önálló bejáratokon át elérhető egy 12 m2 alapterületű, közművekkel ellátott nyári konyha, mely alatt húzódik egy 12 m2 alapterületű pince; továbbá 25 m2 alapterületen, vegyes funkciót betöltő melléképületek, melyek között kamra, műhely és kazánház is megtalálható. Az összes épület az 527 m2 területnagyságú ingatlanon található, mely további 527 m2 területnagyságú, teljesen üres telekrésszel bővíthető.


Az ingatlan belterének jellemzése:


A 80 m2 hasznos alapterületű főépület az udvar felőli homlokzaton kialakított, féltetővel fedett teraszról érhető el, mely főbejárat az előszobát alkotó gerincfolyosóra vezet. A lakótér helyiségei a közlekedő folyosó két oldalán nyílnak, így a délkeleti tájolású utcafront felé kettő önálló bejáratú szoba érhető el, míg az előtérből balra a harmadik hálószoba, a konyha és kiegészítő helyiségei nyílnak. A folyosó végén került kiépítésre a fürdőszoba, melyben helyet kapott a wc.


Az ingatlan finanszírozása:


Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz állami támogatott hitel 2 vállalt gyermek után járó 30 millió Forint hitelösszeggel igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.


Az ingatlan környezetének jellemzése:


Tápiószele Pest megye keleti részén a Tápió régióban helyezkedik el és a Nagykátai kistérség egyik kedvelt települése. A közel 6000 lelket számláló várost, közúton a 311-es számú főúton érhetjük el, mely 15 km távolságra fekszik az M4 autópályától és a 31-es főúttól. Tömegközlekedése autóbusz és vasúti forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Szolnok, Budapest rövid időn belül és menetrendszerű és zónázó járatokkal elérhető.


A településen bölcsőde, óvoda, általános iskola működik, kisvárosi szinten aktív a kulturális élet, két nagyvállalat jelenlétével állandó a munkalehetőség. Látnivalói közül kiemelkedik a Blaskovich múzeum és a Makovecz Imre által tervezett művelődési ház és általános iskola. A város közelében szép természeti értékkel bíró tanösvények, madárrezervátumok és halastavak találhatók.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tápióvölgye Ingatlaniroda

+36 30 248