Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8919319

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

446 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1986
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapesttől nem messze, közel a Dunához, Tahitótfalu egyik csendes zsákutcájában, 446nm-es zöldben pompázó telken, 104nm-es, kétszintes, felújított családi ház gyönyörű panorámával a pilisi hegyekre eladó.
Az alsó szinten található egy tágas amerikai konyhás nappali (15nm), amelynek terasz ablaka-ajtaja hőszigetelt, szúnyoghálós, betörésgátló, alumínium redőnnyel és kitekerhető rolókkal van felszerelve és közvetlen kertkapcsolatos. A közlekedőről nyílik még egy zuhanyzó (1,5nm), egy mellékhelyiség (1,5nm) és egy kazánház (4,5nm), amelyben egy mosókonyha is kialakítható.
A kazánházban kondenzációs kazán működik, de házközponti fűtésre visszaalakítható igény szerint, valamint a szobákban hűtő-fűtő klíma található.

Az emeletre egy napfényben úszó falépcsőn lehet felmenni, amelyre egy grandiózus sárga üvegen keresztül süt be a nap. Itt két világos szoba (16nm, 16,5nm) található, ahonnan a loggiakra (szintén hőszigetelt, szúnyoghálós, redőnyös ablak-ajtó), kitekerhető rolókkal) kilépve elénk tárul a csodálatos panoráma. A szinten van egy tágas fürdőszoba és egy mellékhelyiség, valamint egy feljáró a lebetonozott padlástérre (betonfödém).
A 90-es években épített padlástér beépíthető.
A hatalmas, magas garázs (15nm) kertkapcsolatos, szerelőaknával van ellátva, valamint háromfázisú áram van bevezetve.
A kerten keresztül egy szorgalmi út megy át, ahol egy kedves úriember lakik.

A környéken minden megtalálható a közelben, üzletek, hipermarket, szolgáltató egységek, óvoda, bölcsőde, iskola, jó közlekedés.
M290127
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495