Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8919282

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

446 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1986
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapesttől nem messze, közel a Dunához, Tahitótfalu egyik csendes zsákutcájában, 446nm-es zöldben pompázó telken, 104nm-es, kétszintes, felújított családi ház gyönyörű panorámával a pilisi hegyekre eladó.
Az alsó szinten találhatő egy tágas amerikai konyhás nappali (15nm), amelynek teraszablaka-ajtaja hőszigetelt, szúnyoghálós, betörésgátló, alumínium redőnnyel és kitekerhető rolókkal van felszerelve és közvetlen kertkapcsolatos. A közlekedőről nyílik még egy zuhanyzó (1,5nm), egy mellékhelyiség (1,5nm) és egy kazánház (4,5nm), amelyben egy mosókonyha is kialakítható.
A kazánházban kondenzációs kazán működik, de házközponti fűtésre visszaalakítható igény szerint, valamint a szobákban hűtő-fűtő klíma található.

Az emeletre egy napfényben úszó falépcsőn lehet felmenni, amelyre egy grandiózus sárga üvegen keresztül süt be a nap. Itt két világos szoba (16nm, 16,5nm) található, ahonnan a loggiakra (szintén hőszigetelt, szúnyoghálós, redőnyös ablak-ajtó), kitekerhető rolókkal) kilépve elénk tárul a csodálatos panoráma. A szinten van egy tágas fürdőszoba és egy mellékhelyiség, valamint egy feljáró a lebetonozott padlástérre (betonfödém).
A 90-es években épített padlástér beépíthető.
A hatalmas, magas garázs (15nm) kertkapcsolatos, szerelőaknával van ellátva, valamint háromfázisú áram van bevezetve.
A kerten keresztül egy szorgalmi út megy át, ahol egy kedves úriember lakik.

A környéken minden megtalálható a közelben, üzletek, hipermarket, szolgáltató egységek, óvoda, bölcsöde, iskola, jó közlekedés.

Kiváló családosoknak: Babaváró, CSOK Plusz, egyéb támogatás, saját szakembereink segítségével.
CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 6 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is!

--

M290127

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Hegedűs Tibor
+36 70 329