Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906993

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

550 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2025
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Friss projekt Szombathelyen - ÁRGARANCIÁVAL!!!

A város gyöngyösszőlősi részén egy jelentős, hosszútávú ingatlanberuházás előértékesítése keretében kínálunk egy nappali + 2 szobás, 76 nm-es, tégla építésű családi házat, pár percre a Belvárostól, kiváló minőségű aszfaltos úton megközelíthető, csendes mellékutcában, a Gyöngyös-patak partján gyönyörű természeti környezetben.
Az 1100 nm-es telken kettő lakóegység kerül kialakításra különböző méretben, körbekerített, önálló telkekkel. A kiváló referenciákkal és jelentős tapasztalattal rendelkező, megbízható, korrekt kivitelező a kialakításnál a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazza. Ez 15 cm-es homlokzati szigetelést, három rétegű műanyag nyílászárókat, hőszivattyús fűtést padlófűtéses hőleadással foglal magába, 550 nm-es saját telekkel, egy nyitott és egy fedett kocsibeállóval. A hideg -és melegburkolatok, szaniterek, belső ajtók egyedi igény szerint választhatók, a műszaki tartalom a jogszabályok és a józan ész határain belül szabadon változtatható!
Az ötletes tervezésnek köszönhetően az ingatlan nagyon jó elrendezésű, 27 nm-es terasszal, háztartási helyiséggel, gépészeti helyiséggel, 2 WC-vel, a fürdőszobában zuhanykabinnal vagy káddal. A lakópark a teljes tereprendezés, kerítésépítés után kerül átadásra, távirányítású sorompóval, kaputelefonnal. Az építkezést végig figyelemmel kísérheti, a tervrajzon módosításokat lehet eszközölni, a hatályos jogi keretek között minden változtatás végrehajtható.
Rugalmas fizetési ütemezés, CSOK+ ügyintézés, a vételár a telekárat is tartalmazza.
Referenciaházak a helyszínen megtekinthetők.

Ár: 69,9 MFt.

Költözés: 2025. IV. negyedév.



Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Derecskei Csaba
+36 70 716