Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8914479

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

437 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Jász-Nagykun Szolnok vármegye, Szolnok, Déli városrészen 437 m2 nagyságú telken 74 m2 nagyságú családi ház, 53 m2 melléképülettel és garázzsal együtt eladó. Az összkomfortos házban három szoba, egy félszoba, egy étkező, egy fürdőszoba-WC helyiség és egy 7 m2-es fedett terasz kapott helyet. A főépület folytatásában egy 28 m2 nagyságú lakható melléképület található, melyben egy szoba, egy konyha és egy kamra épült. Igény esetén egy ajtó átnyitásával ezek a helyiségek a családi ház hasznos részévé válhatnak. Az udvaron felépítésre került még egy 25 m2-es tárolókból és zárható garázsból álló épület. A családi ház beton alapon gáz-szilikát téglából épült, víz ellen szigetelt, száraz. A homlokzat jó állapotú kőporozott. A födém stukatoros fa szerkezetű, a tetőszerkezet fából készült, jó állapotú, behajlástól mentes, héjazata égetett cserepezést kapott, körben csatornával ellátott. A helyiségek laminált padló-, járólap- és PVC-burkolatot kaptak. A külső nyílászárók eredeti dupla fa szerkezetűek, redőnnyel ellátottak, egy ablak hőszigetelt műanyagra cserélt, a belső ajtók eredetiek, fából készültek. Az összközműves ingatlanban az egyfázisú villany (16 Amper) újracserélt Fi relével és kismegszakítóval ellátott rézre cserélt belső hálózattal, a vezetékes víz, a csatorna, a gáz és a kerti locsolásra fúrt kút házi vízmű nélkül rendelkezésre állnak. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, alternatív megoldásként két vegyestüzelésű kémény is rendelkezésre áll. A melegvíz ellátása FÉG hőtárolós bojlerrel történik. Az udvar rendezett, körben bekerített, gépjárművek számára az aszfaltos útról kapubejáró biztosított.
A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni!
Az ingatlan jelenleg is lakott, birtokba adás megegyezés szerint lehetséges.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

Koltainé Szentpéteri Emőke
+36 70 374