Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918539

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

256 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Szolnok, Czakókert városrészen 62 m2 hasznos alapterületű családi ház, 18 m2 nagyságú tárolóval és 17 m2 fedett terasszal, 256 m2 nagyságú telken eladó!
Az 1950-ben épült komfortos otthon két szobával, egy fürdőszoba-WC helyiséggel, egy közlekedővel, egy konyhával, egy étkezővel, egy kamrával, egy tárolóval és egy fedett terasszal rendelkezik. A melléképületben egy közlekedő és egy 18 m2 nagyságú, garázzsá alakítható, akár közvetlenül az utcáról megközelíthető tároló kapott helyet. A szobák PVC-, a többi helyiség járólap burkolatot kapott. Az épület vegyes falazatú, homlokzata eredeti, jó állapotú, kőporozott. A födém stukatoros fa szerkezetű, a tető szintén fából készült, ami tíz éve teljesen át lett rakva, új hőszigetelést kapott. A héjazat égetett cserepezéssel ellátott, körben csatornázott. A külső nyílászárók eredetiek, fából, dupla üvegezéssel készültek, redőnnyel ellátottak. A belső nyílászárók eredetiek, fa szerkezetűek, normál állapotúak. A családi ház összközműves, melyben az egyfázisú villany ( 25 Amper ) részben cserélt hálózattal, a vezetékes víz, a csatorna és a gáz rendelkezésre állnak. Az otthon melegéről helyiségenként jó minőségű gázkonvektor gondoskodik. Alternatív megoldásként a két szobában egy központi cserépkályha is rendelkezésre áll, egy újra falazott vegyestüzelésű kéménnyel. A meleg nyári napokban a ház hűtése mobil klímával megoldott. A melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik.
A családi ház saroktelken helyezkedik el. Az utcában összesen hat ingatlan található, a szomszédság jó, a hangulat családias. A ház udvara körben bekerített, dísz- és haszon növényekkel beültetett, gondozott. Az ingatlan kamera rendszerrel ellátott. Gépjárművek számára a parkolás két aszfaltozott utcáról is kivitelezhető, jelenleg nem kialakított.
Az ingatlan mérete és elosztása miatt kiváló lehetőség lehet fiatal családok, egyedülállók számára és bérbeadásra egyaránt. A közelben pár száz méteren belül minden elérhető: buszmegálló, iskola, óvoda, játszótér, posta, élelmiszer boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, drogéria, cukrászda és egyéb bevásárló egységek.
A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni.
A lakás jelenleg lakott, birtokba adás a kifizetést követően azonnal lehetséges.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitel lehetőségeivel tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szivos-Tóth László
+36 30 435