Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899352

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

1106 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1868
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálom Szirmabesenyőben a fő utcán található családi házat.
Az ingatlan 1868-ban épült, falazata ~1,50 m-ig kő, felette kő + vályog, válaszfalazata kő, vályog, tégla és gipszkarton. Födém jó állapotú , tetőszerkezet fa gerendás, cserép fedéssel.
A homlokzati nyílászárók hagyományos fa szerkezetűek. Az épület fűtését a szobában gáz konvektor, a konyhában hűtő-fűtő klíma biztosítja, a meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik.
A padlóburkolatok pvc, szőnyegpadló, a konyhában a pvc alatt hagyományos kő burkolat. Az épület szilárd alappal rendelkezik. 2022-ben az ingatlanra és az épületbe is bekötésre került a hálózati víz és szennyvíz hálózat. Cserélték a padló és falburkolatokat is. A homlokzatot légáteresztő vakolattal látták el + meszelték. Az épület teljes tető vonalán új ereszcsatorna került felszerelésre. Mérete, elhelyezkedése és állapota alapján kíváló választás gyermekes családoknak is.
Az telken megtalálható még egy nyári konyha és több garázs,melléképület.
A telek szépen karbantartott, kiváló állapotú 1106 m2.
Kiváló lakhatást biztosít gyermekes családoknak is , hiszen minden infrastruktúra megtalálható Szirmabesenyőben, ami kell a mindennapokban,Miskolc kb 5 perces autó útra található.
Csok-ra alkalmas ingatlan.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a fantasztikus ingatlan, ne habozzon!!! Hívjon MOST!!!
Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll kedves ügyfeleink rendelkezésére. (ügyvéd, energetikus stb.) Díjmentes hitelközvetítéssel segítem ügyfeleim hitelszakértőként.(Babaváró,CSOK,Lakáshitel,stb.)

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Cselényi Norbert
+36 70 866