Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8910587

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

1792 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1989
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó SZIKSZÓ SZÍVÉBEN egy KIVÉTELES adottságokkal rendelkező ingatlan! A 1989-ben épült, TÉGLA FALAZATÚ családi ház ideális választás mindazok számára, akik egy tágas, hosszú távra tervezhető otthont keresnek a környéken. A ház teljes alapterülete 190 m2, amely 5 + 1 szobából áll és DUPLAKOMFORTTAL (mindkét szinten fürdővel és wc-vel) rendelkezik. Emellett külön gardróbszoba és kamra is rendelkezésre áll. A földszinti fürdőhelyiségben egy szauna is helyet kapott
Az ingatlan 2007-ben frissült külső SZIGETELÉST kapott, biztosítva a hatékony energiafelhasználást. A HATÉKONY FŰTÉS a központi rendszernek köszönhető, amely gázkazánnal és vegyes kazánnal működik, a használati melegvíz villanybojlerrel biztosított. Az ingatlan a teljes ház alapterületén alápincézett, így 100 m2-es pince tartozik hozzá, amely kétállásos garázzsal és ELEKTROMOS GARÁZSRAJTÓVAL felszerelt.
A tetőtér beépíthető, amely további 100 m2-t jelent, így még bővíthető a lakótér. Három ERKÉLY is rendelkezésre áll, összesen 18 m2-en, valamint egy hangulatos 15 m2-es TERASZ biztosít kikapcsolódást a szabadban. A telek DUPLA MÉRETŰ, másik része is bekötött gáz-, víz- és szennyvízcsatlakozásokkal rendelkezik, lehetőséget biztosítva akár többféle hasznosításra is, mint például vállalkozás vagy gazdálkodás.
Az energiaellátást tovább növeli a 3 FÁZIS, éjszakai áram és ipari áram lehetősége. A biztonságról távfelügyeletes riasztórendszer, KAMERÁVAL és FÜSTÉRZÉKELŐKKEL gondoskodik.
Az ingatlan elhelyezkedése is rendkívül előnyös, hiszen Szikszó központjában található, ahol könnyen elérhetőek a NAGYÁRUHÁZAK, posta, bank, kórház, háziorvosi rendelő, gyógyszertár és benzinkút. Miskolc mindössze 15 perces, Kassa pedig 40 perces autóúttal elérhető, míg az M30-AS AUTÓPÁLYA csupán 5 percre található.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget Szikszó központjában, ahol a KIVÁLÓ LOKÁCIÓ és a több lehetséges HASZNOSÍTÁS mind az Ön elképzeléseit szolgálják! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tekintse meg személyesen ezt a remek INGATLANT! Referenciaszám: M289341

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Csantavéri Krisztián
+36 30 676