Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912193

OC-Balaton

719 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2003
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Szigliget csendes partközeli utcájában ajánlom figyelmébe ezt a három szinten két lakrésszel kialakított, a tájegység építészetének stílusjegyeit megőrző családi otthont. A vételár a teljes berendezést tartalmazza!

A szőlőlugassal árnyékolt boltíves tornácról nyílik az alsó és a tetőtéri bejárat. Két generáció együttélésére is alkalmas lehet vagy ha vendégeket fogadnánk, zavartalan pihenést tudunk biztosítani.
A jellegzetes hármas elosztást megtartva a földszinten a középen elhelyezkedő konyha- étkezőbe lépünk. Az utca felé kialakított hálószobához masszázskádas fürdőszoba kapcsolódik.
A kert felé néző cserépkályhás nappaliból a szuterénbe levezető lépcső található.

A tetőtérbe kényelmes falépcső vezet fel. A két nagyméretű hálószoba között elhelyezkedő tágas nappaliban a zuhanyzós fürdőszoba mellett egy kis teakonyha is helyet kapott.

A szuterénszinten kialakított wellnessben 4 fős szauna és dupla masszázs tusoló biztosítja a relaxálást, de a hely méretének köszönhetően még tovább bővíthető. Itt kapott még helyet egy tároló és a kazánház. A szint másik felében egy gyönyörű boltíves borospince épült, baráti borozgatások tökéletes helyszíne. A kert felől is rendelkezik bejárattal.

Műszaki jellemzői:
- 2003-ban épült 38-as téglából
- riasztórendszer bekötve, három fázis bevezetve
- a meleg vízről és a fűtésről gázkazán gondoskodik, szintenként szakaszolva
- három rétegű, hőszigetelt egyedileg készített tölgyfa nyílászárók, zsalugáterekkel
- múlt évben új nádazás kapott

A 719 m2-es ápolt kert gyümölcsfákkal és örökzöldekkel beültetett, túl nagy törődést nem igényel. Helyet kapott még egy szerszámtároló és egy tűzrakó hely. A locsolás fúrt kútról műkődik. Az épület északi oldalán fedett beálló alatt parkolhatunk.
A régi idők hangulatát megidézve, de a mai kor kényelmét biztosítva megépült ház nyaralónak de állandó otthonnak is tökéletes választás. Rövid határidővel birtokba vehető, per- és tehermentes.

Szigliget a Balaton egyik legszebb települése, tökéletes kirándulóhely, amit érdemes beiktatni a balatoni nyaralás vagy egy hétvége programjába.
A 900 éves település elsősorban a várról híres, de hangulata miatt is egyedülálló a Balaton környéki települések között.
Badacsony és Keszthely között fekvő félszigeten, számos vulkanikus dombon terül el a falu. A strand különösen kedvelt a kisgyerekese családok körében a homokos strandjával, kisvendéglőivel.

HA KÉRDÉSE MERÜLNE FEL AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY SZERETNÉ MEGTEKINTENI, VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OC-Balaton

Mogyorósi Anita
+36 70 412