Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899410

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

698 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1965
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***PEST MEGYÉBEN ELADÓ CSALÁDI HÁZ!***
Pest megyében, Szigethalmon eladó egy 54 négyzetméteres, 2 szobás vegyesfalazatú családi ház 698 négyzetméteres, összközműves saroktelken.
Az ingatlanon az elmúlt években történtek felújítások, amely érintette a villanyhálózat cseréjét, a fűtés korszerűsítés során kombi cirko kazán került beépítésre, amely a fűtést és a melegvízellásást biztosítja. A fürdőszoba felújításakor a vízvezetékek cserélve lettek. A családi ház betonalapra épült, így vizesedés sehol nem tapasztalható.
Elhelyezkedését tekintve kiváló helyen található, a HÉV állomás kb 10-12 perces sétára, buszmegálló (692, 693, 695, 696) 2 perces sétára, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek is sétatávolságra találhatóak.
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.
Referenciaszám: M286022

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Riszter Ágnes Mária
+36 70 363