Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911567

-

1080 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
Vegyes
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető igen
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Vegyes
  • Klíma igen
  • Szigetelt igen

Energetikai besorolás: E

A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az ingatlan jellemzése:


Az 1080 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A főépület teherhordó szerkezete beton alapra épített, részben hőszigeteléssel ellátott szilikát és tégla vegyes falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. A főépülethez csatolt épületbővítmény, vasvázon álló, szendvicspanel szerkezet, hőszigeteléssel ellátva. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna.


Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése kondenzációs gázkazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; a tetőtér temperáló fűtése és hűtése klímáról biztosított; meleg víz ellátása kombicirkóról megoldott; szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Rézvezetékre újrafűzött elektromos áram ellátása 1x25A és 1x25A vezérelt. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.


Az ingatlan belterének jellemzése:


A 102 m2 alapterületű családi ház az elmúlt években számtalan belső felújításnak köszönhetően érte el a mai állapotát, így a teljes gépészet, a fürdőszoba és a konyha is felújításra került, valamint az alap épülethez hozzáépítettek egy tágas és természetes fénnyel jól megvilágított nappali helyiséget, így a gyermekes családok számára is jól élhető, szép terek alakultak ki a földszinten.


A lakóépület hálószobái úgy kerültek kialakításra, hogy a nappalin túl a földszinten is található kettő félszoba, míg a tetőtérben is kettő hálószoba biztosítja a csendes pihenést vagy a serdülő gyerekek önálló rezidenciáját. A földszinten szinte egy légteret alkot a konyha, étkező és nappali egysége, mert a vizesblokk, az előszoba és a félszobák az épület hossztengelyének két oldalán kerültek elhelyezésre.


Az ingatlan finanszírozása:


Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amelynek egy része lehet babaváró hitel is, ami jelenleg akár 11 millió Forint összegű) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az 1-3 gyermekes Falusi CSOK és/vagy a 3% állami kamattámogatású CSOK Plusz hitel is igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.


Az ingatlan környezetének jellemzése:


Szentmártonkáta az Alföld és a Gödöllői-dombság találkozásánál meghúzódó Tápió-vidéki település, mely a Szúnyogos, Tamáskáta-puszta, Forró, Homokerdő, Homoki major, Középerdő és Székes lakott településrészeket is magába foglalva közel 5000 fő lélekszámú település, Budapest központjától 55 km és az M0 autópályától 35 km távolságra. A település tömegközlekedés tekintetében a menetrend szerinti autóbusz és a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalra támaszkodik.


Az állomás gyalog vagy helyi autóbusszal a vasúti menetrendhez kapcsolódva a község minden részéről elérhető. A hirdetésben szereplő ingatlan 10 perc sétára található a vasútállomástól. A településen óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő működik, a közeli Nagykáta városban közép iskolák, gyógy és strandfürdő, rendelő intézet és számtalan szolgáltató megtalálható.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tápióvölgye Ingatlaniroda

+36 30 248