Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8910962

OTP Ingatlanpont Csongrád

1128 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1985
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Csongrád-Csanád megyében Szentesen egy emeletes, tetőtér beépítéses, kertes családi ház és ugyanazon a telken elhelyezkedő, 2 üzlethelyiségnek helyet adó épület. A városközponthoz közel található 180 nm-es, 7 szobás ház tetőterének beépítése az új tulajdonosra vár, ezzel újabb 60 nm-rel növelhető a ház lakótere. Több generáció együttéléséhez nyújt lehetőséget. Együtt, mégis külön! A kényelmet 2 fürdőszoba fokozza. A fűtést gázkazán biztosítja a földszinten konvektoros, az emeleten pedig radiátoros hőleadással. A családi programoknak rendezett kert ad helyet. A nagy kertben kiülő egy kemencével és melléképületek. A parkolás 4 garázsban lehetséges, emellett állattartásra alkalmas ólak, melléképületek is találhatók a telken.
A ház mellett egy 200 nm-es vályogépület helyezkedik el, mely 2 üzlethelyiségre van osztva. Így a 2 épületből álló ingatlan együtt vagy külön-külön kiválóan alkalmas vállalkozás működtetésére, bérbeadásra.
Az OTP Ingatlanpont a banki háttérrel eladóink, és vevőink igényeit teljes körűen ki tudja szolgálni, az eladástól a vevői finanszírozásig. Hitel igénylés esetén akár egyedi kamatkedvezménnyel, jogosultság esetén az állami támogatásokhoz kapcsolódó felvilágosítással, teljeskörű pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A pénzügyi tanácsadás és ügyintézői szolgáltatásunk díjmentes. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Kaiser Szilárd
+36 30 508