Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906525

OTP Ingatlanpont Csongrád

781 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csongrád-Csanád vármegye.
Eladásra kínálunk, az OTP Ingatlanpont kínálatában Szentes, városközpontban, csendes utcában, egy 94,3 nm-es lakóingatlant.
A idővel felújítandó, de beköltözhető, lakható, összkomfortos házban 2 szoba, nappali, konyha, nagy kamra, fürdőszoba, wc található. Vegyestüzelésű és gáz központi fűtés biztosítja az otthon melegét. A fürdőszobában villanybojler üzemel. A szobák külön bejáratal rendelkeznek, a ház kellemes légkört sugároz, könnyen barátságos otthonná alakítható. Az udvarról két, külön bejáraton keresztül léphetünk a házba. A nappali udvar felőli falán végig ablakok néznek az udvarra. A napsütötte udvar nincs beépítve, 781 nm területű.
Az ingatlan 10 napon belül birtokba vehető.
Lakhatásra, nyaralónak és befektetésnek is egyedülálló lehetőség.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK plusz lehetőségével vagy Babaváró hitel igénylésének ügyintézésével áll rendelkezésére. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.
Teljes körű jogi ügyintézés az adásvételnél.
Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon!
Amennyiben eladná ingatlanát vagy vásárolna, keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Vas Edit
+36 70 402