Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8922075

OTP Ingatlanpont Csongrád

510 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kiváló lehetőség! Eladó egy 2 szobás, felújítandó családi ház Szentes Kiséri városrészében. Az ingatlan csendes, nyugodt környéken található, közel a város központjához, boltokhoz és közlekedési csomópontokhoz. A ház 84 m2, 510 m2 telekkel rendelkezik, így remek lehetőséget nyújt mind családi otthonnak, mind befektetési céllal.
A központi fűtés a kazánházban lévő vegyes tüzelésű kazánról, de a konyhában egy gázkazánról is üzemeltethető, radiátoros hőleadók vannak. Minden közművel rendelkezik. Tehermentes tulajdoni lappal várja új gazdáját.
A ház ideális választás lehet azoknak, akik saját elképzelésük szerint szeretnék felújítani és otthonossá tenni. Az ingatlan jelenlegi állapota lehetőséget ad a modernizálásra, így álmai otthonát alakíthatja ki ezen a csendes, családbarát környéken. Az alaprajzok között megtalálják a jelenlegi alaprajzot, és egy lehetséges jövőbeli átalakítás utáni alaprajzot is.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, és nézze meg személyesen ezt a kivételes lehetőséget!

Az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen. Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabadfelhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Petkov Gyöngyi Katalin
+36 20 985