Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8924060

OTP Ingatlanpont Csongrád

315 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csak az Otp Ingatlanpont kínálatában! Eladásra kínálunk, Csongrád-Csanád vármegyében, Szentesen egy 315 m2-es telken külső portás 63 m2-es házrészt! Az ingatlan Szentes, Kisér város részen, csendes rendezett utcájában található, ahova a város zaja nem ér el. A közelben gyógyszertár, óvoda, bölcsőde és boltok találhatóak ami megkönnyíti a hétköznapokat. Az ingatlan vegyes falazatú, fűtés nélküli, és teljes felújítást igényel. Az ingatlanban a villany hálózat újra lett húzva külső sínben. A házban a folyosóból nyílik a konyha, két szoba, kamra, fürdőszoba és kazánház. Remek lehetőség az új tulajdonos számára, hogy saját ízlésére formálja! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
Legyen Ön is megbízónk, és adja el rajtunk keresztül ingatlanát!
Az OTP Ingatlanpontnál évről-évre több ügyfelünknek segítünk abban, hogy maximális áron, problémamentesen tudják eladni ingatlanukat. Képzett és tapasztalt tanácsadóink kiválóan ismerik az ingatlanpiacot, szakmai tudásuk és piacismeretük révén végig segítséget tudnak nyújtani Önnek a sikeres értékesítés folyamatában.
Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabadfelhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Arnoth-Kuczora Eszter
+36 30 472