Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8903674

Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda

1101 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1965
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy 92 m²-es, tégla építésű, 1965-ben épült családi ház Szentendrén, a Kálvária domb mellett. A 1101 m²-es, 30%-os beépíthetőségű telek gyönyörű gyümölcsfákkal, virágokkal és szőlővel tarkított, tökéletes helyszín kertészkedéshez vagy pihenéshez. A ház déli fekvésének köszönhetően napfényes, barátságos légkört biztosít egész nap.

A ház fűtéséről gáz cirkó, vegyestüzelésű kazán és egy hangulatos cserépkályha gondoskodik, így a hideg téli napokon is meleg és kényelmes otthon várja lakóit. A tágas, 42 m²-es borospince különleges lehetőségeket kínál a borkedvelőknek, míg a 10,9 m²-es terasz ideális helyszín egy kellemes reggeli kávé elfogyasztásához. A ház szerkezete stabil horcsik födémmel készült, és a tetőtér beépíthető, így bővítési lehetőségek is adottak.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: a belváros közelsége minden szükséges kényelmet biztosít, ugyanakkor a csendes környezet nyugodt mindennapokat garantál. A buszmegálló mindössze 1 perc sétára, a hév 10 perc alatt elérhető, iskola és óvoda szintén pár perces távolságra található. A parkolás udvari kocsibeállón megoldott.

Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető, CSOK igényelhető. Ideális választás fiatal pároknak, családoknak, valamint nyugalomra vágyó szépkorúaknak, akik egy békés, mégis jól megközelíthető otthont keresnek Szentendre szívében.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hívjon most, és tekintse meg személyesen!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda

Bojti Ákos Patrik
+36 70 611