Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900481

Északi Ingatlaniroda

1089 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Egyéb anyag
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Kilátás Utcai
  • Tájolás Nyugat
  • Ingatlan komfort Komfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 1980
  • Építőanyag Egyéb anyag
  • Erkély, terasz Terasz
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Hivatkozási szám: 000404
Borsod-Abaúj -Zemplén megye kisvárosában, Szendrőben 82 m2-es 3 szobás, CSALÁDI HÁZ eladó csendes, nyugodt környezetben.

A házra falusi CSOK és CSOK+ hitel 2 gyermekre igénybe vehető!

Az épület statikailag KIVÁLÓ állapotú, körül napozott. Alapzata beton, falazata szilikát blokk, a födém betonból van. A tetőszerkezet fából készült, jó állapotú, kisméretű palával héjazott, esővíz gyűjtő csatornával ellátott. A házba víz, villany, be van vezetve, és szennyvíz hálózatra kötött. Gázcsonk a telken belül a ház előtt található. A villanyhálózat felújított, 3 fázis és vezérelt áram van. A vízvezeték szintén cserélve lett, nyomáscsökkentő berendezés és 5 rétegű műanyagcső került beépítésre.

A házba biztonsági műanyag ajtón át léphetünk, amelynek köszönhetően rengeteg fény jut a helységekbe. Fa nyílászárói, fa belső ajtói vannak, melyek jó állapotúak. A szobák ablakán redőny található, a redőnytok szigetelt.

A fűtést a lakás központjában lévő kandalló biztosítja.
A fürdőszoba zuhanyzós, meleg vízről villanybojler gondoskodik, ehhez energiatakarékos vezérelt áram van.

Két szobája fa parkettás, a harmadik laminált lapos, lépésálló szigeteléssel ellátott, az előtér, és a konyha járólappal van ellátva.
A padlásfeljáró/tároló helység simított beton aljzattal rendelkezik.

A ház alatt három helyiségből álló szuterén található, amibe a villany és a víz be van vezetve. Szintén a ház alatt alatt kapott helyet a garázs és egy tároló. A garázsba a villanyon kívül a víz is be van vezetve.

A ház mögött 245x410 cm nagyságú szín és tüzelőtáróló van, melyet 3 fiókos, 187x560 cm nagyságú ól követ.
A kapuval szemben egy 257x497 cm nagyságú, téglából készült, lemeztetős, különálló tároló fekszik, egyik végén egy füstölő áll.

A porta körülkerített, 1089 m2, a ház előtt virágoskert, az udvaron sziklakert, fennyőfa sor, mogyoróbokor kapott helyet. A kertben eper, málna, szilva, meggy, alma, birs és diófa található.

Szendrő a Bódva völgyében fekvő kisváros, mindössze 11 km-re a festői szépségű Rudabányai-tótól. Vasútállomás, élelmiszerboltok, posta, gyógyszertár, cukrászda, könyvtár, óvoda, álltalános iskola is megtalálható benne.

A ház és a hozzá kapcsolódó helyiségek mérete, elosztása a alaprajzon megtekinthető!

Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni!

Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Északi Ingatlaniroda

Sztari Gyula
+36 20 279