Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8905236

Duna House - József körút

1443 m2
ALAPTERÜLET
8
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2023
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

JELENTŐS ÁRCSÖKKENÉS! KIEMELT AJÁNLAT BEFEKTETŐKNEK!

Eladó egy több mint szerkezetkész állapotban lévő, eredetileg szálláshelynek tervezett ingatlan a Dunakanyarban, Szendehelyen!

Szendehely, Katalinpuszta település utolsó építési telkén, az erdő közvetlen szomszédságában egy rövid zsákutcából megközelíthető ez a földszint plusz teljes beépítésű tetőteres épület, amely egy nagyon szép zöld, 1443 m2-es telken fekszik.

A lakótérben 8 szoba (18-26 m2 ig) kapott helyet (plusz a hozzájuk tartozó külön-külön fürdőszoba), egy 14 m2-es tisztatároló, egy fogadótér, egy nagy étkező és konyha (plusz kamra), továbbá több kis helyiség. A tetőtéri részben egy 6,5 m2-es terasz is kialakításra került, gyönyörű kilátással az erdőre.

Az épület további kialakításában rengeteg lehetőség rejlik!A szerkezet minőségi anyagokból épült, Bramac antracit tetőcseréppel fedett és minőségi, Velux tetőtéri ablakok kerületek beépítésre. Az épület megfelel a 2018. január elsején életbe lépő szigorított energetikai követelmény-rendszernek is. A földszinten 193 m2, a teljes értékű tetőtérben további 185 nm-es lakótér került kialakítáásra.Az engedélyes tervek, műszaki dokumentáció rendelkezésre állnak, az épület építési engedéllyel rendelkezik, továbbá egy 20 kVA-es napelem kiépítésére is lehetőség van,

Az épületből kialakítható lehetőségek határtalanok: akár panziónak, vadászháznak, idősek otthonának is helyet adhat ez a gyönyörű környezet, de otthont is találhatnak azok, akik egy érintetlen, természetközeli helyen képzelik el az életüket.

Keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - József körút

Szőregi Kristóf
+36 20 564