Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8895629

Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda

762 m2
ALAPTERÜLET
8
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 4
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1966
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Székesfehérvár kedvelt kertvárosi részén, a Vezér utcákban ,eladó egy 300m2-es családi ház a hozzá tartozó 762m2-es telekkel, és kettő külön álló garázzsal. Az épület három emeltből, plusz pincéből áll.
A földszinti lakás 1966-ban épült, 1984-ben került ráépítésre az emelet, amely 1996-ban bővült a tetőtér beépítéssel. Az egész épület az évek során igényesen karbantartott, többször felújított állapotú.

Az épület fő paraméteri:
A földszinti lakás 90m2. Megtalálható benne, 3 szoba, nagy konyha+kamra, fürdőszoba, különálló WC és közlekedő.

Az emeleti lakás 135m2 az épülethez kapcsolódó közös lépcsőházból közelíthető meg, ahol nappali+ étkező, kettő szoba, konyha, kamra, fürdőszoba és egy külön álló WC van. Ez az emeleti lakás kiegészül még a beépített tetőtérrel, ahova a nappaliból felvezető tölgyfa lépcsőn juthatunk. Itt 3 tetőtéri szoba, közlekedő, zuhanyzós fürdőszoba és szintén különálló WC került kialakításra.
Az emeleti lakás konyhájából egy teljesen fából készült, 12 nm-es teraszra lehet kimenni, mely kellemes pihenést biztosít a lombkorona szint üde zöldjében.

Az épület alatt 45m2-es pince is található. A garázsok mögött nyári konyha és egy tágas, nyitott elejű fatároló helyezkedik el.
Mindkét lakás külön mérőórákkal van ellátva. A fűtés mindkét lakásban külön gázkazánnal, az emeleten cserépkályha rásegítéssel és hangulatos kandallóval megoldott. A melegvÍzellátást mindkét lakásban villanyboyler biztosítja. éjszakai áram mérőórával.
A rezsiköltség kedvező mindegyik lakás esetében.

Az épület mögött kellemes pihenőudvar sok szép dísznövénnyel és zöldséges, gyümölcsös kert található.

Az emeleti lakás a teljes bútorzattal eladó.

Az ingatlan per és tehermentes.
Kiváló lehetőség akár két generáció együttélésére is, két teljesen önálló lakásban!

Befektetőknek is ajánlom, mivel további korszerűsítés után akár 3 lakás is kialakítható az épületben. Jól kiadható.
Társasházzá alakítással két külön család számára is ideális megoldás lehet.
Az épület panziónak is alkalmas.

Kedvelt környék. A belváros, bevásárló központok, kórház, szórakozási , sportolási lehetőségek, iskolák, óvoda könnyen elérhetőnek, 900 méteren belül!
Csendes utca, jó szomszédok.
Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN a Babaváró gyors intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda

Lencsésné Tóth Henrietta
+36 30 522