Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8915910

Várkapu Ingatlan Ingatlanfejlesztő kft.

700 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Kilátás Panorámás
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Építés éve 1986
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Öreghegyen eladó 5 szoba+ nappalis családi ház!


A ház 95 négyzetméter alapterületen fekszik, 3 szinten, 4 külön szobával, 2 nappalival, 2 fürdőszobával, valamint az alsó szinten vállalkozásra használt üzem került kialakításra, teljesen kiépített, csempézett, melyben különálló helységek is vannak .
Egy vagy akár 2 generációnak adhat otthont és akár külön vállalkozás kialakítási lehetőséget is.

Az épület egy 700 négyzetméteres füvesített, és külön leválasztott gondosan ápolt konyhakertes telken áll. Mivel az alsó szint, garázs helységéből egy többhelyiséges üzem került kialakításra, így a ház mellett egy fedett autóbeálló is megépítésre került.
A magas földszinten tágas nappali, étkező, konyha, 1 hálószoba, 1 külön wc , 1 fürdőszoba kapott helyet. Az étkezőből a kert felé külön teraszajtón lehetséges a kijárás a hatalmas, 16 négyzetméteres, polikarbonát lemezzel fedett hátsó teraszra.

A közlekedőn levő lépcsőn keresztül megközelíthető az emelet, ahol 3 szoba, fürdőszoba kapott helyet.

A ház fűtése 3 féleképp is történhet. 3 éves kondenzációs gáz kazánnal, majd 1 éve a házra 10 kW napelem került, ami rásegít a GREE hőszivattyús fűtés áramellátására. Valamint az alsó szinten az étkezőben hangulatos vízteres kandalló melegítheti a lakótérben a padlófűtéssel ellátott tereket.

A ház nyílászárói 3 éve hő, és infra védő üvegezést kapott, valamint teljes tetőfedése is felújításra került. A továbbiakban erre sem kell már költeni.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli 2 különböző járatú buszmegállót elérje. Parkolásra az autóbeállón kívül van még hely a ház udvarán vagy akár a ház előtt az utcán is több autó számára.
Az ár irányár!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Várkapu Ingatlan Ingatlanfejlesztő kft.

Leposa József
+36 30 204