Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906807

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

411 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2023
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Székesfehérvár egyik legkedveltebb városrészében, Feketehegyen, egy modern és kényelmes könnyűszerkezetes, családi ház várja új lakóit!

A 80m2-es ingatlan egy 411m2-es saroktelken helyezkedik el, és a legújabb technológiával lett kialakítva, szinte nulla energiaigénnyel.

Az otthonban 3 hálószoba, 1 gardróbszoba, konyha, nappali + étkező, előszoba, közlekedő, 1 fürdőszoba, WC, kamra és egy 19m2-es terasz található. Igény szerint a gardrób helyett fürdőszoba is kialakítható!

A fűtési megoldást a vevő válaszhatja ki, ami lehet padlófűtés, hűtő-fűtő klíma vagy akár elektromos panelek is, a melegvíz ellátást pedig elektromos bojler biztosítja. A 15 cm vastag kőzetgyapot szigetelés és a 20 cm homlokzati hőszigetelés, valamint a hőszigetelt műanyag ablakok pedig tökéletes hő- és hangszigetelést nyújtanak.

Minden helyiség kiváló minőségű VINYL padlóburkolattal van ellátva.

Ideális elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség! Ez a ház kiváló választás lehet azoknak, akik értékelik a nyugalmat és a csendes környezetet, miközben mégis közel szeretnének lenni a városi kényelmi szolgáltatásokhoz. A buszmegálló pedig a közelben található.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

Bocsor István
+36 70 622