Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8921927

ArtHome Ingatlan

730 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma igen
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy 1950-es években épült, tégla szerkezetű családi ház Szeged-Szőregen, a Makai úton, 730 m²-es telekkel. Az ingatlant a 70-es években hozzáépítéssel bővítették, így három nagyméretű szoba, külön fürdőszoba (tusolóval) és WC található benne. A konyha az udvarról is megközelíthető, jelenleg a nyári konyha szerűen van kialakítva, de könnyedén amerikai konyhássá alakítható, igény szerint. Nagyméretű kamra tartozik hozzá, innen mehetünk fel a padlásra is.
A fűtött lakótér alapterülete 88,87 m², fűtése konvektoros, az egyik szobában klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Az ingatlanban új vízmelegítő került beépítésre. A ház egyszintes, jó állapotú, karbantartott, de némi modernizálásra van szükség a korszerű igények kielégítéséhez. A nyílászárók nemrég műanyagra lettek cserélve, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, biztosítva a kényelmet és a csendes, zavartalan pihenést.
A tetőt pár éve javították és elvégezték a szükséges munkálatokat, a padlás szigetelt.
Az ingatlanhoz tartozik egy fedett autóbeálló vagy tároló, valamint egy zárt udvari helyiség, melyek a főépülethez kapcsolódnak. Ezen kívül egy könnyűszerkezetes garázs is rendelkezésre áll, amely külön épületben található.
Az udvar rendezett, utca felőli része betonozott, hátul füvesített, gondozott, ápolt, növényekkel beültetett pihenőkert.
A környékről:
Szőreg Szeged városának kertvárosi részén helyezkedik el, jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. A Makai út forgalmas ugyan, de az ingatlant egy szervizút választja el tőle, és az előkertben található fák, valamint az új, hangszigetelő nyílászárók miatt a ház csendes, nyugodt környezetet biztosít lakói számára. A környék nyugodt, családias hangulatú, és könnyen elérhetőek a mindennapi élethez szükséges intézmények, mint iskolák, óvodák, boltok és orvosi rendelők. A közelben található a Nova bevásárlóközpont, a Sportcsarnok és a Liget pedig 2 perc autóútra van.
Az ingatlan ideális választás idősebbeknek vagy családoknak, akik egy tágas, jó állapotú, könnyen alakítható házat keresnek, valamint azoknak, akik egy jó infrastuktúrával ellátott, kertvárosi városrészen képzelik el otthonukat.

Térkép

A hirdető elérhetősége

ArtHome Ingatlan

Kis-Jakab Réka
+36 70 967