Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8913833

Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda

630 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1987
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Szeged-Kecskés István telep, 95 nm-es 3,5 szobás, családi ház eladó! Az ingatlan a Sipos Iván utcában található és 630 nm-es osztott telek tartozik hozzá. Három lakrész egy áráért, készpénzes vevőnek! A fő épület földszint+tetőteres kialakítású, 1987-ben épült, tégla falazatú. A házban 3,5 szoba, konyha, 2 fürdőszoba található. A helységek egy része betonpadlós, szőnyegpadló borítással, a többi helyiség mozaiklappal burkolt. Az otthon melege és a melegvíz ellátása korábban, gázkazánnal volt biztosított, melyet eltávolítottak. A radiátorok egy részét leszerelték. Az udvari lakrészben a fűtést konvektorok, a melegvíz ellátást villany bojler biztosította. Jelenleg az ingatlan közmű ellátással nem rendelkezik, a közművek korszerűsítése, visszaköttetése az új tulajdonos feladata.
A házhoz tartozik egy udvari melléképület, mely külön lakrészként funkcionál, két tárolóhelyiséggel. Továbbá az utcafronton folytatólagosan elhelyezkedő 1,5 szobás vegyes vályog építésű rész, ami akár a harmadik lakrész.
A ház műszakilag és esztétikailag is felújítandó, lakhatásra nem alkalmas. A munkák elvégzése után, azonban, kellemes otthonává vállhat akár egy nagyobb családnak, összeköltözőknek egyaránt.
Ajánlom még az ingatlant befektetőknek, több lakóegység kialakításával, kiadásra.
Az ingatlan közelében, rövid séta távolságra, bevásárlási lehetőség, tömegközlekedés, iskola és játszótér is található.
Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat, hitel megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda

Ungai Barbara Ágnes
+36 70 222