Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8917618

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

1077 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1985
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Százhalombatta Újtelep városrész, csendes, családiházas részén eladásra kínálunk egy kétszintes, 176 m2 alapterületü, két utcai bejárattal rendelkező, két lakássá alakított családi házat. A telek 1077 m2.

A földszinti rész 97 m2 , mely az alábbiakból áll : előszoba, hálószoba I., nappali + étkező + amerikai konyha, külön WC, hálószoba II., fürdőszoba + WC, gardrób szoba, előtér tetőtéri feljáró lépcsővel.

Tetőtéri szint 79 m2 : lépcsőfeljáró, közlekedő, fürdőszoba + WC, három rendelőnek kialakított szoba, gipszkarton válaszfalakkal.

Az ingatlan 2020-ban teljeskörüen lett felújítva, a villany és vízvezeték cseréjével, a fűtés korszerűsítésével. A földszinti és a tetőtéri lakás egymástól el lett szeparálva, külön villany és gázórával, és a fűtés is külön szabályozható. Az udvaron egy különálló két férőhelyes garázs van 43,5 m2, a ház alatt egy 58 m2 pince található, a gáz és vegyestüzelésű kazánok is itt lettek elhelyezve.
A lakóépület hőszigetelt, a kertben ásott kút van és termő gyümölcsös.

Jelenleg a tetőtéri szintet orvos bérlők használják, gerinc és mozgásjavító gyógyítást végeznek, csendes tevékenységgel, alkalomszerűen.

Érdeklődni a megadott mobilszámon lehet. Értékesítési ára : 109.900.000.- Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Balogh Attila
+36 70 682