Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912610

OTP Ingatlanpont Csongrád

6768 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1929
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálok Békés vármegyében, Szarvason csak az OTP Ingatlanpont kínálatában egy 3 szobás 80,89 nm-es tanyát. Az épület téglából készült. A ház melegéről gáz parapet és egy kemence gondoskodik. A ház erősen felújítandó. A telek területe: 6768 nm ami gazdálkodásra kiválóan alkalmas. A tanya beton útról megközelíthető.
SZARVAS egy olyan vízparti kisváros, ahol megfoghatatlan varázsa miatt szívesen élnek itt, térnek vissza a természetet, a folyót, az aktív kikapcsolódást, a kisvárosi hangulatot, illetve a kulturális élményeket kedvelő vendégek.
Igazi romantikus hely ez múlttal, történelemmel és színes programokkal. A városban minden szolgáltatás és kereskedelmi egység könnyen elérhető, fürdővel, éttermekkel, turisztikai látványosságokkal (Szarvasi Arborétum, Állatpark, Történelmi emlékút, múzeumok, sétahajó) tarkított hangulatos kisváros.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Majzik Alexandra
+36 70 429