Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898184

-

653 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Vegyes
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Vegyes
  • Erkély, terasz Terasz 15m2
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Szalkszentmárton csendes utcájában, de mégis a központhoz közel található családi házat. Az egyszintes ingatlan 653 nm-es parkosított telken helyezkedik el. 84 nm-es, vegyes falazatú (vályog + blokk) házikóban  nappali, 2 szoba, konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba került kialakításra. Étkezőjéből jutunk ki a 15 nm-es fedett teraszra.  A jó állapotú ingatlant 2007-ben bővítették  és ekkor teljesen új tetőszerkezetet is kapott. Fafödém és fagerenda, héjazata bramac cserép. A ház fűtése gázkazánnal történik, hőleadás radiátorokkal megoldott. Meleg víz ellátása vllanybojlerrel, éjszakai áramról működik.  Nyílászárói már a mai kornak megfelelő műanyagok. Fürdőszobájában zuhanykabin került beépítésre. A telken különálló garázs és egy tároló is megtalálható. A ház tehermentes, kifizetést követően megegyezés szerint birtokba vehető. 
Buszmegálló, bölcsőde, óvoda, iskola, üzletek pár perc sétával elérhető. 


Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.


További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára

Térkép

A hirdető elérhetősége

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

+36 30 380