Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8917232

Openhouse Monor

683 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2006
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Sülysáp határában eladó egy csodaszép parkosított kertkapcsolattal rendelkező kivételesen szép családiház.

Az ingatlan 81nm, a kert 683nm.

3 hálószobával(!!) nappali, konyha, fürdőszoba, WC található a házban, melynek egy szép kis terasza is van. Ezen kívül található a kertben 2db garázs, valamint egy olyan szigetelt, lambériázott 28nm-es melléképület, melyben sok fantázia rejlik, akár kamasz gyermekünk lakhat benne ha már elege van a szülők közelségéből.

A ház könnyűszerkezetes, ebből eredően a falak között és a fal külső részén is kapott hőszigetelést. Műanyag lambériával borított az egész épület, mely egy plusz varázst nyújt látványban. Tetőborítása zsindely.

Gáz fűtéséről a kertben elhelyezett tartály gondoskodik, ami sokkal olcsóbb mint a vezetékes gáz. Ezen kívül a házban klíma és kandalló is kapott helyet, így a téli meleg, és a nyári kellemes hűvös is szolgálja kényelmünket. Emellett a romantikus fa ropogása a kandallóban is fantasztikus hangulatot teremthet mindamellett, hogy melegedhetünk is általa.

Az ingatlan kitűnő állapotnak örvend, ide csak beköltözni kell.

CSOK-ra kiválóan alkalmas! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sülysápi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Monor

Buczkó Sándor
+36 30 847