Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902636

IMMOCORSO International

600 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kivételes Luxusvilla Trogirban,  30 méterre a tengertől– Dalmácia


ID 0151


Ár: 1 400 000 €


Elhelyezkedés: Trogir, Čiovo Sziget 


Méret: 300 m²
Telek Méret: 600 m²
Elhelyezkedés: Trogir, Čiovo Sziget
Távolság a Tengertől: 30 méter
Távolság a Központtól: 100 méter
Parkolóhelyek: 4
Hálószobák: 6
Fürdőszobák: 7

Lépjen be a páratlan elegancia világába ezzel a csodálatos luxusvillával, amely ideálisan helyezkedik el mindössze 30 méterre a csillogó tengertől Čiovo szigetén, Trogir partjainál.

 Eredetileg 1 600 000 €-ra árazva, most rendkívüli értéken, 1 400 000 €-ért elérhető.

Ingatlan Főbb Jellemzői
Ez a lenyűgöző modern rezidencia hét tágas szobát kínál, beleértve hat opulent hálószobát, mindegyik saját fürdőszobával. Az ingatlan minden részlete a legnagyobb gondossággal lett megtervezve, a padlótól a mennyezetig érő üvegfalak természetes fényben fürdetik a szobákat, miközben lélegzetelállító kilátást nyújtanak az Adriai-tengerre és a bájos Trogir városára.

A földszint egy relaxációs és szórakoztató központ, amely beltéri medencét, szaunát, teljesen felszerelt edzőtermet és biliárdasztallal rendelkező szórakoztató szobát kínál. A fűtött, fedett medence mellett egy kültéri végtelenmedence található, amely panorámás kilátást nyújt a naplementére és a nyugodt vizekre.

A villa nyitott elrendezése modern nappalit, állapotának megfelelő konyhát és elegáns teraszokat kínál, amelyek ideálisak szabadtéri étkezésekhez. A kültéri terület ugyanolyan lenyűgöző, mint a villa, gondosan parkosított kertekkel, napozóterülettel a medence mellett és grillező zónával, mindezek erős kőkerítéssel körülvéve, biztosítva a magánéletet és a biztonságot.

Regionális áttekintés:
A Čiovo Sziget könnyedén összeköthető a szárazfölddel és a történelmi Trogir városával egy kényelmes híddal. Trogir, amely az UNESCO világörökségi helyszíne, varázslatos történelmi örökségével, lenyűgöző építészetével és gazdag történetével bűvöli el látogatóit. Fedezze fel a szűk, macskaköves utcákat, fedezze fel az ősi műemlékeket, és élvezze a helyi konyhát, miközben elmerül a város bájos légkörében.

Tapasztalja meg a luxus életvitel csúcsát Čiovo Szigeten – ahol a modern kifinomultság találkozik a lélegzetelállító természet szépségével.

 

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International

Vámosi Rebeka
+36 20 290