Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902635

IMMOCORSO International

700 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Luxusvilla, tenger közeli, medencével és tengerre néző kilátással  Trogirban-Dalmácia


Azonosító szám: 0150


Ár: 1 850 000 €
Helyszín: Trogir, Čiovo


Tapasztalja meg a tengerparti élet csúcsát ezzel a gyönyörű luxusvillával, amely mindössze 90 méterre található Čiovo sziget kristálytiszta kavicsos strandjától. Ez az építészeti gyöngyszem, amelyet 2015-ben építettek, harmonikusan ötvözi a modern kifinomultságot a környező természetes szépséggel—bőséges fenyőerdőkkel és az Adriai-tenger mélykék színével.

Ingatlan jelemzői:
Méret & Elrendezés: 363 m² terület négy gondosan megtervezett szinten—pinceszint, földszint, első emelet és második emelet.

Hálószobák & Fürdőszobák: 7 elegáns hálószoba, mindegyik saját fürdőszobával, luxus fürdőkáddal; összesen 8 fürdőszoba.

Nappali területek: Tágas, nyitott nappali modern konyhával és nagy étkezővel, több terasszal a teljes kikapcsolódás érdekében.

Kényelmi szolgáltatások: Állapotának megfelelő fitneszterem, privát szauna, pezsgőfürdő és 35 m²-es úszómedence biztosítja a páratlan szórakozást és wellness lehetőségeket.



Kültéri tér: Gyönyörűen parkosított 700 m²-es kert, szabadtéri grillhellyel és bájos szabadtéri kandallóval, amelyek fokozzák a villa mediterrán varázsát.

Parkolás: 6 jármű számára biztosít elegendő parkolóhely a biztonságos, kerített udvarban és a garázsban.

 További jellemzők: Fejlett fűtési és hűtési rendszerekkel, egyedi szobai légkondicionálóval, riasztórendszerrel, biztonsági ajtókkal és kiemelkedő szigeteléssel rendelkezik a maximális kényelem és biztonság érdekében.

Ez a villa a finom életstílust testesíti meg, a kortárs dizájn és a természetes vonzerő tökéletes keverékével, egy nyugodt menedéket teremtve, mindössze 1 000 méterre Trogir vibráló központjától. Élvezze a zökkenőmentes beltéri és kültéri élet élményét, ahol minden részletet gondosan terveztek meg a végső luxus és kényelem érdekében.

Trogir és Čiovo sziget bemutatása:
Trogir, mint UNESCO Világörökségi helyszín, híres a jól megőrzött középkori építészetéről és bájos tengerparti hangulatáról. Čiovo sziget, amely hídon keresztül kapcsolódik a szárazföldhöz, nyugodt menedéket kínál lenyűgöző tengerpartjával, kristálytiszta vizeivel és Trogir történelmi városához való közelségével. Élvezze az életstílust, amelyet a vibráló kulturális örökség, ínycsiklandó étkezések és a festői tengerparti tájak határoznak meg ebben a varázslatos régióban.

Ne hagyja ki ezt a kivételes ingatlant, ahol a luxus találkozik a természettel Horvátország lenyűgöző Dalmatiai partján!

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International

Vámosi Rebeka
+36 20 290