Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902638

IMMOCORSO International

1000 m2
ALAPTERÜLET
12
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása


Helyszín: Šolta, Nečujam


Terület: 530 m²
Telek: 1 000 m²
Energiahatékonysági Osztály: B

 

Ingatlan Áttekintés:

Fedezze fel a tengerparti élet csúcsát ezzel a lenyűgöző, tágas apartmanházzal Nečujam faluban, Šolta szigetén. A kristálytiszta Adriatic-tenger közelében elhelyezkedő ingatlan lélegzetelállító tengeri kilátással és páratlan nyugalommal rendelkezik.

 

Jellemzők:

 

Bőséges Élettér: Ez a kivételes önálló ház 530 m²-en helyezkedik el, és egy 1 000 m²-es kerttel rendelkezik. A 12 szobával, 12 hálószobával és 8 fürdőszobával rendelkező ingatlan kényelmesen elfér nagyobb csoportok vagy családok számára.

 

Sokoldalú Elhelyezés: Az ingatlan három szintre van osztva. A földszinten két luxus apartman található, mindegyik 2 hálószobával és egy további egyszemélyes szobával, valamint két tágas terasszal. Az első emeleten két jól felszerelt egyszobás apartman található, míg a második emeleten négy modern stúdió apartman található

.

Modern Kényelmi Szolgáltatások: Az ingatlan teljesen bútorozott és felszerelt, légkondicionálással, műholdas TV-vel és nagy sebességű vezeték nélküli ADSL internet elérhetőséggel. Minden szoba lenyűgöző tengeri kilátással rendelkezik, fokozva a pihenés és a kikapcsolódás élményét.

 

Parkolás és Hozzáférhetőség: Az ingatlan 7 gépjármű számára biztosít parkolási lehetőséget a területen belül, biztosítva ezzel elegendő helyet a lakók és a vendégek számára.

 

Regionális Vonzalom:

Šolta, Horvátország festői szigete, a nyugodt légköréről és a sértetlen természeti szépségéről híres. Nečujam, amely a sziget déli partján helyezkedik el, egy rejtett gyöngyszem, amelyet a nyugodt vizek és a buja környezet jellemez. Ez a festői helyszín ideális a turizmushoz, a pihenéshez és emlékezetes családi összejövetelekhez.

 

A strand és a tiszta vizek közelsége révén ez az ingatlan tökéletes befektetés azok számára, akik békés menedékre vagy nyereséges turisztikai bérbeadási lehetőségre vágynak.

 

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megszerezze ezt a paradicsomi ingatlant Šoltán!

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International

Vámosi Rebeka
+36 20 290