Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902639

IMMOCORSO International

250 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

 


Méret: 202 m²
Kert: 250 m²
Építés Éve: 2019
Távolság a Tengerhez: 300 m
Távolság a Központhoz: 300 m
Parkolóhelyek: 3

 

Fedezze Fel a Ritka Kincset Kaštel Kambelovacban: Két Pompás Modern Villa

 

A csendes és keresett Kaštel Kambelovac területén található ez a két lenyűgöző dizájner villa, amely páratlan luxust és kényelmet kínál. Mindössze 300-400 méterre a kristálytiszta Adriai-tengertől és a vibráló városközponttól, ezek a tulajdonságok a modern eleganciát és a kiemelkedő helyszínt tökéletes harmóniában ötvözik.

 

Minden villa lenyűgöző kortárs dizájnnal rendelkezik, amely egyedi építészeti elemekkel és prémium befejezésekkel emelkedik ki. A földszinten egy stílusos hálószoba, egy funkcionális iroda, egy elegáns fürdőszoba, valamint egy nyitott konyha és étkező található. A tágas nappali lenyűgöző belmagassággal és dizájn bútorokkal van berendezve, amely egy kifinomult, mégis hívogató hangulatot teremt.

 

A padlótól a mennyezetig érő üvegfalak zökkenőmentesen összekapcsolják a belső tereket a buja kerttel és a nagy medence területével. Az impozáns medence szinte teljes hosszában elnyúlik a kertben, tökéletes helyszínt biztosítva a pihenéshez és szórakozáshoz. Ezenkívül a kültéri tér tartalmaz egy nyári konyhát és egy kültéri zuhanyt, amelyek fokozzák a villa vonzerejét az alfresco élethez.

 

A felső emeleten a villák kényelmes elrendezéssel rendelkeznek, négy hálószobával, három fürdőszobával és egy luxus gardróbbal, amely örömet szerez a divatrajongóknak. Az otthonok padlófűtéssel, multi-split légkondicionáló rendszerrel és Magnum fűtéssel vannak felszerelve minden fürdőszobában, étkezőben és nappaliban, biztosítva az egész évben kényelmet.

 

Mindkét villa két terasszal rendelkezik a kültéri élvezethez: egy nyitott és egy fedett terasszal, amely ideális a mediterrán napozásra vagy egy naplemente vacsorára.

 

Jelenleg ezek a villák népszerű választás a nyári bérlések számára, és kiváló jövedelmezőséggel rendelkeznek. Ezen kívül egy azonos villa is elérhető vásárlásra, egyedi lehetőséget nyújtva a befektetők vagy családi komplexumot keresők számára.

 

A villák minden szükséges dokumentummal rendelkeznek és készen állnak arra, hogy álmai otthonává vagy befektetési ingatlanná váljanak.

 

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy birtokba vegyen egy darab paradicsomot Horvátország egyik legbájosabb tengerparti régiójában.

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International

Vámosi Rebeka
+36 20 290