Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8924090

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

2036 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó teljesen felújított, 105 nm-es családi ház Somogybabodon!

Somogybabod csendes utcájában kínálok eladásra egy 105 nm-es, teljesen felújított családi házat. Az ingatlan ideális választás családoknak vagy akár befektetőknek, és a Falusi CSOK is igénybe vehető rá.

Főbb jellemzők:Alapterület: 105 nmSzobák száma: 3,5 szoba + nappaliHelyiségek: étkező, konyha, fürdőszoba + WC, kazánház WC-velÉpítés: tégla falazat, részben könnyűszerkezetes hozzáépítés (15 cm szigeteléssel)

Felújítás: Teljes felújítás 2023-ban, beleértve a víz- és villanyhálózat cseréjétVillamos hálózat: 3x16 amper, nappali és éjszakai áramMelegvíz: villanybojlerFűtés: vegyestüzelésű kazán, radiátoros hőleadásNyílászárók: műanyag ablakok, részben szúnyoghálóval

Tető: cserép héjazat, jó állapotú, betonfödémesSzigetelés: A ház nagy része 5 cm szigeteléssel rendelkezik, könnyűszerkezetes rész pedig 15 cm szigeteléssel van ellátva.

Telek és környezet:Telek: rendezett udvar, tárolásra alkalmas melléképületekkel

Központi elhelyezkedés:-bolt,-polgármesteri hivatal,-autószerviz, -étterem,-benzinkút, -dohánybolt -gyógyszertár-orvosi rendelő -buszmegálló minden néhány száz méterre, könnyű sétával elérhető. Iskola és óvoda a közeli faluban, ami mindössze 8 km-re található, és iskolajárat viszi a gyermekeket minden nap és hozza is őket haza.

Fekvése: A Szigetvár-Kaposvár-Balatonszemes közti régi 67-es főút (a 6714-es út) mentén fekszik, de belterületét már elkerüli a 67-es út új, négysávos szakasza. A település Balatonlellétől körülbelül 15 kilométerre dél-délkeletre, Kaposvártól mintegy 35 kilométerre északra található.

A háztól pár száz méterre megtalálható, bolt, polgármesteri hivatal, focipálya, autószervíz és buszmegálló is.

Ez az ingatlan kiváló választás azok számára, akik egy azonnal költözhető, felújított házat keresnek, ahol csak minimális további felújítás szükséges. Jöjjön, szeressen bele ebbe a remek lehetőségbe!További információkért és személyes megtekintésért keressen telefonon, cégünk banksemleges hitelügyintézést is biztosít díjmentesen ügyfeleink számára!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Mike Mariann
+36 30 375